Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis anunta ca organizeaza o dezbatere fara Dancila: Va fi pe placul romanilor

Adevărul Adevărul,
Iohannis anunta ca organizeaza o dezbatere fara Dancila: Va fi pe placul romanilor

Iohannis anunta ca organizeaza, marti, o dezbatere, alaturi de politologi, formatori de opinie, jurnalisti: Va fi o discutie deschisa, asezata, care cu siguranta va fi pe placul romanilor. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre invitatia PSD de a participa la o dezbatere cu Dancila: PSD incearca sa atraga atentia. Ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca, pana la desfasurarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, se va concentra mai ales pe intalnirile cu alegatorii. Precizarea vine in contextul in care PSD i-a.

Lovitura pentru Dancila! Iohannis anunta un alt tip de dezbatere, fara sefa PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca martea viitoare va participa la o dezbatere la care vor fi.

Sedinta de campanie la PNL. Liberalii dezbat daca presedintele Klaus Iohannis sa mearga sau nu in dezbatere cu Dancila

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anuntat ca la sedinta pe care liderii formatiunii o au luni seara va participa presedintele Klaus Iohannis si se va discuta despre strategia pentru urmatoarele doua saptamani. Vom discuta planul de comunicare care include raspunsul, pozitionarea si pe genul acesta de invitatii referitoare la dezbateri, a spus Gorghiu, raspunzand unei intrebari referitoare la participarea lui Klaus Iohannis la dezbateri electorale.

Cum incearca PSD sa-l determine pe Iohannis sa accepte dezbaterea cu Dancila. Lia Olguta Vasilescu tocmai a postat pe Facebook

Social-democratii incearca sa il determine pe Klaus Iohannis sa accepte dezbaterea electorala cu Viorica Dancila inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Lia Olguta Vasilescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care il someaza pe Iohannis sa participe la dezbatere. Sefa de campanie a Vioricai Dancila a modificat o poza in .

Klaus Iohannis regreta decizia numirii Vioricai Dancila in functia de premier. Nu am banuit ca este asa. Recunoscca este o mega-dezamagire pentru mine

Klaus Iohannis a marturisit ca, desi chiar el a investit-o pe Viorica Dancila in functia de premier, regreta aceasta decizie si crede ca evolutia acesteia esteo mare dezamagire. Nu am banui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )