Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Dancila! Iohannis anunta un alt tip de dezbatere, fara sefa PSD

România Liberă România Liberă,
Lovitura pentru Dancila! Iohannis anunta un alt tip de dezbatere, fara sefa PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca martea viitoare va participa la o dezbatere la care vor fi. continuă pe România Liberă

Iohannis anunta ca organizeaza o dezbatere fara Dancila: Va fi pe placul romanilor

Iohannis anunta ca organizeaza, marti, o dezbatere, alaturi de politologi, formatori de opinie, jurnalisti: Va fi o discutie deschisa, asezata, care cu siguranta va fi pe placul romanilor.

Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Gigi Becali a avut un nou derapaj, in momentul in care a fost intrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dancila. Patronu FCSB a declarat ca un barbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru ca asa scrie in Biblie, iar o femeie nu .

Motivul pentru care Iohannis refuza dezbaterea cu Dancila. Seful de campanie al presedintelui dezvaluie strategia acestuia in cel de-al doilea tur de scrutin

Seful de campanie al PNL la alegerile prezidentiale, Dan Motreanu, scrie, pe Facebook, ca invitatia Vioricai Dancila pentru Klaus Iohannis la dezbatere electorala inainte de turul II de scrutin este un.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Lovitura pentru Elena Udrea, la 4 luni dupa revenirea in Romania. Are din nou probleme cu justitia

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Fostul ministru al Turismului a oferit prima reactie, dupa ce Comisia Europeana a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia CCR privind completurile de 5 judecatori .

Paleologu intervine in polemica Dancila-Iohannis: Cea mai mare greseala este sa-i exasperezi cu asemenea baliverne care le batjocoresc inteligenta

Theodor Paleologu, candidat PMP la prezidentiale, l-a ironizat pe Klaus Iohannis pentru faptul ca refuza sa mearga la cel putin o dezbatere cu Viorica Dancila, contracandidata sa in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Viorica Dancila, scrisoare pentru Klaus Iohannis, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila s-a hotarat sa ii trimita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care sa ii ceara in mod oficial o dezbatere electorala inainte de turul II al alegerilor.

Viorica Dancila, scrisoare oficiala pentru Klaus Iohannis. Fostul premier il provoaca pe presedinte la o dezbatere

Viorica Dancila declaratii sediul PSD La urmatoarele alegeri vom avea rezultate mult mai bune. Nu vom vedea schimbari de presedinti de organizatii, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta fiecare j.

Scrisoarea PSD pentru Klaus Iohannis. Presedintele e invitat la dezbaterea cu Viorica Dancila

Scrisoarea pe care o trimite staff-ul de campanie al Vioricai Dancila catre staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a fost facuta publica. E o scrisoare semnata de Lia Olguta Vasilescu trimisa.

Noua linie de comunicare electorala a Vioricai Dancila: Iohannis are dosare penale si datorii la stat

Ajunsa in turul doi al prezidentialelor, Viorica Dancila isi schimba strategia de comunicare. Imediat dupa sedinta Comitetului Executiv, Dancila a insistat ca presedintele are dosare penale, ca are sase case, ca nu-si plateste taxele catre stat. De altfel, inca de la inceputul zilei de marti, mai multe filiale ale PSD au distribuit pe Facebook o imagine in care apare Iohannis despre care se spune ca are 17 dosare penale, spre deosebire de Dancila care n-are niciunul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )