Libnet.ro
UNICEF

13:30

Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru Gabriel Sandu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat, vineri, cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, acuzat de coruptie, si i-a trimis-o ministrului Justitiei. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat vineri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor in guvernul Boc, Gabriel Sandu. Acesta este acuzat de procurorii antocoruptie de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

Klaus Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu

Klaus Iohannis a aprobat vineri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor in guvernul Boc, Gabriel Sandu. Acesta este acuzat de procurorii antocoruptie de trafic de.

Iohannis, cerere de urmarire penala pentru un fost ministru

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a lui Gabriel Sandu, in calitate de fost ministru al Comunicatiilor si societatii informationale, informeaza Administratia Prezidentiala, conform News. ro.

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru nceperea urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a avizat vineri cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu si a trimis-o catre ministerul Justitiei. Fostul demnitar este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

Iohannis a avizat o noua cerere de urmarire penala pe numele unui fost ministru

Presedintele Klaus Iohannis a avizat o noua cerere de urmarire penala pe numele fostului ministru Gabriel Sandu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 7 septembrie a. c. , ministrului.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )