Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu

Klaus Iohannis a aprobat vineri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor in guvernul Boc, Gabriel Sandu. Acesta este acuzat de procurorii antocoruptie de trafic de. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat vineri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor in guvernul Boc, Gabriel Sandu. Acesta este acuzat de procurorii antocoruptie de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat, vineri, cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, acuzat de coruptie, si i-a trimis-o ministrului Justitiei.

Iohannis, cerere de urmarire penala pentru un fost ministru

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a lui Gabriel Sandu, in calitate de fost ministru al Comunicatiilor si societatii informationale, informeaza Administratia Prezidentiala, conform News. ro.

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru nceperea urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a avizat vineri cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu si a trimis-o catre ministerul Justitiei. Fostul demnitar este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

Iohannis a avizat o noua cerere de urmarire penala pe numele unui fost ministru

Presedintele Klaus Iohannis a avizat o noua cerere de urmarire penala pe numele fostului ministru Gabriel Sandu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 7 septembrie a. c. , ministrului.

Trump, scrisoare pentru Klaus Iohannis

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare omologului roman, Klaus Iohannis. Surse din Administratia Prezidentiala sustin ca Trump i-a scris lui Iohannis dupa Summitul NATO de la.

Klaus Iohannis, reactie dupa ce nu a venit la consultarile de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce nu a venit la consultarile de la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 5 septembrie a. c. , o invitatie la consultari.

Klaus Iohannis ataca decizia Guvernului de a aproba rectificarea Bugetului fara avizul CSAT. Avocatului Poporului sa sesize CCR

Presedintele Klaus Iohannis acuza Guvernul Dancila ca se situeaza in afara cadrului legal, prin adoptarea rectificatii bugetare fara avizul CSAT. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis ataca decizia Guvernului de a aproba rectificarea Bugetului fara avizul CSAT. Avocatul Poporului sa sesizeze CCR!

Presedintele Klaus Iohannis acuza Guvernul Dancila ca se situeaza in afara cadrului legal, prin adoptarea rectificatii bugetare fara avizul CSAT. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis,.

SURSE: Donald Trump i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres. Liderul de la Casa Alba i-ar fi transmis presedintelui Romaniei ca regreta ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )