Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis, cerere de urmarire penala pentru un fost ministru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis, cerere de urmarire penala pentru un fost ministru

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a lui Gabriel Sandu, in calitate de fost ministru al Comunicatiilor si societatii informationale, informeaza Administratia Prezidentiala, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat, vineri, cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, acuzat de coruptie, si i-a trimis-o ministrului Justitiei.

Klaus Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu

Klaus Iohannis a aprobat vineri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor in guvernul Boc, Gabriel Sandu. Acesta este acuzat de procurorii antocoruptie de trafic de.

Iohannis a avizat o noua cerere de urmarire penala pe numele unui fost ministru

Presedintele Klaus Iohannis a avizat o noua cerere de urmarire penala pe numele fostului ministru Gabriel Sandu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 7 septembrie a. c. , ministrului.

Presedintele Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat vineri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor in guvernul Boc, Gabriel Sandu. Acesta este acuzat de procurorii antocoruptie de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru nceperea urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a avizat vineri cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu si a trimis-o catre ministerul Justitiei. Fostul demnitar este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

Parchetul General anunta ca a fost constituit un dosar penal privind epidemia de pesta porcina

Parchetul General informeaza, miercuri, ca in dosarul privind epidemia de pesta porcina, procurorii au dispus inceperea urmaririi penale in rem pentru savarsirea infractiunilor de raspandirea bolilor.

Divort in lumea politica! Un fost ministru se desparte de sotie, dupa ce a inselat-o

Deputatul si fostul ministru de Externe al Marii Britanii, Boris Johnson, divorteaza de sotia sa, Marina Wheeler. Procesul de divort a fost intentat de Marina Wheeler, care ar fi fost inselata de politicianul.

Tensiuni in Guvernul Merkel: Horst Seehofer spune ca ar fi manifestat impotriva imigrantilor la Chemnitz daca nu ar fi fost ministru de Interne

Ministrul german de Interne Horst Seehofer spune intr-un interviu acordat unei publicatii din tara sa ca ar fi manifestat impotriva imigrantilor la Chemnitz daca nu ar fi facut parte din guvern. Orasul Chemnitz, situat in estul Germaniei, este teatrul unor proteste ample si violente, care au fost initiate de activisti anti-imigratie dupa uciderea unui cetatean german intr-o altercatie avuta la 26 august cu straini.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )