Libnet.ro
UNICEF

14:45

Iohannis, atac la adresa coalitiei PSD-ALDE: Ati bagat tara in criza, nu ati stiut sa guvernati! Terminati cu topaiala fiscala!

Antena3 Antena3,
Iohannis, atac la adresa coalitiei PSD-ALDE: Ati bagat tara in criza, nu ati stiut sa guvernati! Terminati cu topaiala fiscala!

Presedintele Klaus Iohannis a lansat joi un atac la adresa coalitiei PSD-ALDE si a fostului Guvern Grindeanu, care a durat numai sase luni, spunand ca nu a stiut sa guverneze si a bagat tara in. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, ATAC VIOLENT la PSD-ALDE: Ati bagat tara in criza pentru ca nu ati stiut sa guvernati

Presedintele Klaus Iohannis a lansat joi un atac la adresa coalitiei PSD-ALDE si a fostului Guvern Grindeanu, care a durat numai sase luni, spunand ca nu a stiut sa guverneze si a bagat tara in.

ATI BAGAT TARA iN CRIZA PENTRU CA NU ATI STIUT SA GUVERNATI. Klaus Iohanis, atac la PSD-ALDE: FIE CA E VINA FOSTULUI PREMIER SAU A ALTCUIVA, FAPTELE RAMAN (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat un atac puternic la adresa coalitiei PSD-ALDE si a situatiei de criza politica in care au bagat tara prin demiterea guvernului Grindeanu. Va felicit pentru investitura.

FOTO+ VIDEO. Iohannis, catre PSD si ALDE, dupa investirea Guvernului Tudose: Ati bagat tara in criza, fiindca nu ati stiut sa guvernati. Terminati cu aceasta topaiala fiscal-bugetara! Tudose si Ciolacu discuta la Guvern cu fostul secretar general Busuioc

Ceremonia de depunere a juramantului de catre Guvernul Tudose a avut loc, joi, de la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni.

Fostul guvern va ramane in istorie pentru nefericita OUG 13. Klaus Iohannis atac la coalitie pe tema justitiei (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut sa atraga atentia noului guvern instalat joi sa respecte statul de drept si justitia. Presedintele a lansat un atac si la fostul guvern aducand aminte ca fostul guvern va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )