Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a castigat in 78% dintre sectiile de votare din tara Dancila a reusit sa invinga in doar trei municipii resedinta de judet

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a castigat in 78% dintre sectiile de votare din tara Dancila a reusit sa invinga in doar trei municipii resedinta de judet

Klaus Iohannis a castigat in mult mai multe sectii de votare decat Vasilica Dancila, diferenta procentuala fiind mai categorica decat cea a voturilor obtinute de cei doi candidati din turul doi. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Cozi la sectiile de votare din StratfordLondra. Apelul Ambasadei Romaniei in Marea Britanie

Sute de romani asteptau la cozi, duminica dupa-amiaza, la sectiile de votare din Stratford si Barking, Londra. Reprezentantii Ambasadei Romaniei in Marea Britanie le recomanda romanilor sa mearga si la celelalte sectii, pentru a evita aglomeratia.

Alegeri Prezidentiale 2019, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din Romania

Alegerile Prezidentiale 2019, cele la finalul carora vom afla cine este seful statului pentru urmatorii cinci ani de zile, se desfasoara si duminica, 24 noiembrie. Sectiile de votare din tara pentru Alegerile Prezidentiale 2019- turul 2, se deschid duminica, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Al doilea tur al alegerilor in .

Klaus Iohannis, invingator in peste 3 sferturi din sectiile organizate in tara Care au fost singurele resedinte de judet din Romania castigate de Viorica Dancila

Klaus Iohannis, marele castigator al alegerilor prezidentiale, s-a impus in 78% dintre sectiile de votare, in timp ce Viorica Dancila, candidata PSD, a iesit invingatoare in restul de 22%, potrivit.

Sectiile de votare din Romania in care nu a votat nimeni. in ce judete se afla

Exista mereu judete codase in care nu se inghesuie romanii la sectiile de votare. Unele din aceste judete sunt Covasna sau Harghita, care de regula au prezenta relativ mai scazuta la alegeri. , comparativ cu alte regiuni din tara. Dar, mai mult decat atat, tot in aceste judete sunt si sectiile de votare unde nu s-a .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Diaspora VOTEAZA: Cozi de sute de persoane la sectiile de votare din StratfordLondra (FOTO, VIDEO)

Cozi de sute de persoanela doua sectii de votare din Stratford, Londra. Ambasada Romaniei face apel la conationalii de la sectiile Stratford si Barking sa se indrepte si catre alte sectii de votare, p.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Cozi de sute de persoane la sectiile de votare din StratfordLondra. Anuntul de ULTIM MOMENT al Ambasadei Romaniei in Marea Britanie (FOTO)

Cozi de sute de persoane la doua sectii de votare din Londra. Ambasada Romaniei face apel la conationalii de la sectiile Stratford si Barking sa se indrepte si catre alte sectii de votare, pentru a evita.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Diaspora voteaza masiv: Cozi la sectiile de votare din Marea Britanie

La sectiile de votare din Stratford si Barking, romanii stau, duminica, la coada pentru a vota in cel de-al doilea tur al prezidentialelor, anunta Ambasada Romaniei in Marea.

Iohannis a castigat in 78% din sectiile din tara

Klaus Iohannis a castigat in mult mai multe sectii de votare decat Viorica Dancila, diferenta procentuala fiind mai categorica decat cea a voturilor obtinute de cei doi candidati din turul doi.

Exit Poll Curs-Avangarde + IRES ora 17:00. Klaus Iohannis 61 %, Viorica Dancila 39 %

Astazi este ziua cea mare in care romanii isi vor alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Cei care nu au votat pana acum mai au timp sa o faca pana inainte de ora 21:00, cand se vor inchide sectiile de votare din tara. Potrivit sondajului CURS-Avangarde, in jurul orei 16:00, diferenta dintre procentul obtinut pana .

Incident grav intr-o sectie de votare din Olt. Ce au facut un primar si un viceprimar in ziua votului

Incidentele din ziua de duminica, pe 24 noiembrie, cand este disputat al doilea tur al alegerilor prezidentiale, par sa se tina lant. A fost semnalat un nou caz grav, in contextul electoral, la o sectie de votare din judetul Olt. La ora 14:00, sondajele neoficiale aratau ca intre cei doi candidati, Klaus Iohannis si Viorica .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )