Libnet.ro
UNICEF

23:45

Iohannis cere demisia ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis cere demisia ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu

Presedintele Klaus Iohannis solicita demisia imediata a ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu. continuă pe Ziarul Bursa

Digi24: CTP: Ministrii Carmen Dan si Teodor Melescanu trebuie sa raspunda penal pentru modul de organizare a votului

Ministrii Carmen Dan si Teodor Melescanu trebuie sa raspunda penal pentru organizarea defectuoasa a votului la alegerile europarlamentare 2019 si referendumul pentru justitie, pentru ca au fost probleme nu numai la votul din diaspora, dar si in tara, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu. impiedicarea cetatenilor sa-si exercite un drept fundamental prevazut prin Constitutie este o infractiune grava, cu caracter penal, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Klaus Iohannis cere demisia imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demisia imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Klaus Iohannis solicita demisia ministrilor de Externe si de Interne dupa problemele de organizare de la alegerile europarlamentare

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca solicita demisiile ministrilor de Externe si de Interne, Teodor Melescanu si Carmen Dan, in urma organizarii cu probleme a.

Surse: Viorica Dancila i-a cerut demisia lui Carmen Dan

PresedinteleKlaus Iohanniscere demiterea de urgenta a ministrilor de Externe -Teodor Melescanusi de Interne-Carmen Danpentru modul defectuos in care au fost organizate alegerile in.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demiterea imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Iohannis: Solicit demisia imediata a ministrului de Externe, Teodor Melescanu si a doamnei ministru de Interne, Carmen Dan. Imediat inseamna imediat

Presedintele Klaus Iohannis solicita demisia ministrului de Externe si a ministrului de Interne, dupa scandalul iscat instrainatate la alegerile europarlamentare si la referendum. Foarte multi.

Melescanu si Carmen Dan raman in Guvern in ciuda scandalurilor. Viorica Dancila: Vom face o analiza pe toate ministerele, inclusiv MAI si MAE

Teodor Melescanu va ramane in continuare in fruntea Ministerul Afacerilor Externe, iar Carmen Dan isi va pastra pozitia de Ministru de Interne in ciuda faptului ca surse politice sustin ca demisia sa a fost.

RARES BOGDAN: PNL cere demisia lui Teodor Melescanu

Eurodeputatul ales din partea PNL Rares Bogdan spune ca PNL cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si ca miercuri dimineata va depune plangere penala pe numele acestuia pentru modul in care a fost organizat scrutinul in diaspora.

Petitie prin care se cere demisia lui Melescanu pentru sabotarea romanilor din strainatate si a drepului lor de a vota, semnata de peste 6.100 de persoane

O petitie online prin care se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, pentru sabotarea, inca o data, a romanilor de peste hotare si a dreptului acestora de a vota, a fost semnata de peste 6. 100 de persoane.

Petitie online pentru o noua demisie a lui Teodor Melescanu, dupa problemele de la votul din diaspora

Intr-o petitie online, initiata de comunitatea Declic si semnata deja de aproape 70. 000 de oameni, se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, considerat responsabil dupa ce zeci de mii de romani din diaspora nu au putut vota la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )