Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Viorica Dancila i-a cerut demisia lui Carmen Dan

Antena3 Antena3,
Surse: Viorica Dancila i-a cerut demisia lui Carmen Dan

PresedinteleKlaus Iohanniscere demiterea de urgenta a ministrilor de Externe -Teodor Melescanusi de Interne-Carmen Danpentru modul defectuos in care au fost organizate alegerile in. continuă pe Antena3

Surse: Viorica Dancila i-a cerut demisia lui Teodor Melescanu. Raspunsul ministrului de Externe

Prim-ministrulViorica Dancilai-a cerut demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, in contextul scandalului legat de votul din Diaspora, precizeaza surse politice pentru.

Melescanu: Am sunat-o pe Viorica Dancila. Nu mi-a cerut demisia si m-a asigurat ca nici nu mi-o va cere

Teodor Melescanu a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca a sunat-o pe Viorica Dancila dupa ce presedintele Iohannis ceruse demiterea sa, dar ca premierul i-a spus ca nu ii cere demisia si l-a asigurat ca nici nu i-o va cere. Tot in aceasta seara, Melescanu a declarat la Antena 3 ca nici prin gand nu-i trece sa isi dea demisia, pentru ca am facut pentru prima oara un efort enorm pentru ca romanii din diaspora sa voteze.

Surse: Viorica Dancila, pregatita sa preia conducerea PSD

Potrivit unor surse, premierul Viorica Dancila ar putea prelua conducerea Partidului Social Democrat. Viorica Dancila este presedintele executiv al Partidului Social Democrat. Premierul Viorica Dancila le-a c.

Surse: Viorica Dancila preia conducerea PSD. Miza: salvarea guvernarii. Liderii PSD se reunesc la sediul partidului. A fost convocat Comitetul Executiv

Viorica Dancila, presedinte executiv al PSD, va prelua temporar sefia partidului dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dancila este decisa sa candideze la Congresul PSD din luna iunie pentru functia de presedinte, sustin surse politice pentru Adevarul. Mentinerea Vioricai Dancila la Palatul Victoria este singura sansa ca PSD sa ramana la Putere.

Surse: Viorica Dancila pune in aplicare decizia de la Referendum. Guvernul nu va mai emite nicio ordonanta de urgenta pe Justitie

Apropiatii lui Liviu Dragnea au zilele numarate in PSD. Soarta lui Codrin Stefanescu si a lui Mircea Draghici s-ar putea decide astazi. Liderii PSD se reunesc, diseara in Comitetul Executiv, o sedinta c.

Tensiuni in Guvern! SURSE: Carmen Dan refuza solicitarea premierul Dancila de a demisiona din fruntea Ministerul de Interne (VIDEO)

PSD continua sa fie pe un butoi de pulbere dupa plecarea lui Liviu Dragnea la Rahova! Desi Viorica Dancila parea ca s-a instalat bine in fruntea partidului dupa sedinta de marti de Comitet Executiv al PSD c.

Carmen Dan, convocata de urgenta de Viorica Dancila

Viorica Dancila a chemat-o de urgenta pe Carmen Dan, la Guvern, miercuri dimineata. Surse politice vorbesc despre o intentie a premierului sa o inlocuiasca pe aceasta de la ministerul de Interne, Carmen Dan.

Viorica Dancila a convocat toti ministrii la Guvern

Premierul Viorica Dancila a chemat toti ministrii, incepand cu ora 13. 00, la Palatul Victoria, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul nu intentioneaza sa-si dea demisia, in ciuda modului dezastruos in care a fost organizat votul in diaspora.

Viorica Dancila: Dragnea mi-a spus sa nu imi dau demisia

Viorica Dancila spune ca a avut o discutie cu Liviu Dragnea inainte ca acesta sa-si afle sentinta. Am avut o discutie cu Liviu Dragnea in seara dinaintea sentintei si mi-a spus sa nu imi dau demisia, .

Un consilier al premierului Viorica Dancila si-a dat demisia luni

Luni a demisionat din functie un consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului, Viorica Dancila semnandu-i in aceeasi zi demisia. Ramona Ioana Brynseels este cea care a demisionat luni din functia de consil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )