Libnet.ro
UNICEF

21:30

Iohannis: Solicit demisia imediata a ministrului de Externe, Teodor Melescanu si a doamnei ministru de Interne, Carmen Dan. Imediat inseamna imediat

Antena3 Antena3,
Iohannis: Solicit demisia imediata a ministrului de Externe, Teodor Melescanu si a doamnei ministru de Interne, Carmen Dan. Imediat inseamna imediat

Presedintele Klaus Iohannis solicita demisia ministrului de Externe si a ministrului de Interne, dupa scandalul iscat instrainatate la alegerile europarlamentare si la referendum. Foarte multi. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis cere demisia imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demisia imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demiterea imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Klaus Iohannis: Solicit demisia imediata a ministrului de Externe si a doamnei ministru de Interne. Imediat inseamna imediat! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, demisia lui Teodor Melescanu si a lui Carmen Dan pentru proasta organizare a alegerilor europarlamentare si a votului la referendumului care a facut romanii sa st.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Iohannis cere demisia ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu

Presedintele Klaus Iohannis solicita demisia imediata a ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu.

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introdus (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si.

Rares Bogdan: Solicitam demisia lui Teodor Melescanu! Am depus plangere penala. Este OBLIGATORIU ca votul electronic si votul prin corespondenta sa fie introduse (VIDEO)

PNL solicitademisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, va depune o plangere penala pe numele lui din cauza problemelor cu votul din diaspora,si solicitaintroducerea votului electronic si.

Klaus Iohannis solicita demisia ministrilor de Externe si de Interne dupa problemele de organizare de la alegerile europarlamentare

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca solicita demisiile ministrilor de Externe si de Interne, Teodor Melescanu si Carmen Dan, in urma organizarii cu probleme a.

Petitie pentru demisia lui Teodor Melescanu - zeci de mii de oameni au semnat-o in cateva ore

Romanii cer demisia minstrului de Externe, Teodor Melescanu, dupa ce mii de romani din diaspora nu au putut sa voteze din cauza proastei organizari de la Bucuresti.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, masuri pentru romanii din Diaspora care nu apuca sa voteze pana la ora 21

Romanii din Diaspora au iesit in numar mare la vot, astfel ca s-au format cozi uriase in orase dinBelgia, Italia, Marea Britanie, Germania, Danemarca sauRepublica Moldova. Primul lucru pe .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )