Libnet.ro
UNICEF

14:15

Iohannis cere reexaminarea legii prin care se acorda 360 de milioane de euro crescatorilor de porci

Adevărul Adevărul,
Iohannis cere reexaminarea legii prin care se acorda 360 de milioane de euro crescatorilor de porci

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi reexaminarea legii care prevedea subventionarea porcilor de la bugetul de stat in urmatorii trei ani cu ajutoare de stat in valoare de 360 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Iohannis A GRESIT decretul prin care a desemnat-o pe Dancila premier (FOTO)

Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al Romaniei. Presedintele a scris in decret doar Viorica Dancila,.

Dan Barna: USR il va asigura pe Iohannis ca sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie

Uniunea Salvati Romania il va asigura pe presedintele Klaus Iohannis ca va sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie, a declarat, marti, presedintele USR, Dan Barna, adaugand ca orice propunere de premier anuntata de social-democrati nu face decat sa deschida piata pariurilor cat va rezista acesta.

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care se va infiinta compania Romanian Military Vehicle Systems SA

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza compania Romanian Military Vehicle Systems SA.

Klaus Iohannis intoarce in parlament legea care trecea Monitorul Oficial de la Guvern la Camera Deputatilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis parlamentului o cerere de reexaminare a legii prin care Monitorul Oficial a trecut de sub autoritatea Guvernului sub cea a Camerei Deputatilor, proiect adoptat in parlament pe 22 decembrie, in ultima zi a sesiunii parlamentare.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR privind legea care le permite parlamentarilor sa fie comercianti

Presedintele a trimis, joi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei.

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care permite demnitarilor si alesilor locali sa fie si comercianti persoane fizice, eliminand o serie de incompatibilitati din Legea ANI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la un proiect de lege al UDMR, adoptat in Parlament pe 20 decembrie, prin care se elimina o incompatibilitate din legislatie, asa incat parlamentarii, ministrii, prefectii si alesii locali sa poata avea calitatea de comerciant persoana fizica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )