Libnet.ro
UNICEF

06:15

Iohannis a chemat conducerea BNR la Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Iohannis a chemat conducerea BNR la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri, de la ora 12:00 cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si cu prim-viceguvernatorul Florin Georgescu. Vineri, Iohannis va avea o intalnire cu premierul Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR. Primele imagini de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Presedintele Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a cerut BNR sa nu se mai certe cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut guvernatorului BNR sa incerce sa coopereze cu Guvernul astfel incat cele doua institutii sa nu aiba abordari diferite in privinta politicilor economice. Va fi de.

Iohannis discuta cu Isarescu despre conflictul BNR-Guvern. Presedintele se va ntlni vineri si cu Dancila

Presedintele Klaus Iohannis discuta cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu despre conflictul BNR-Guvern, la intalnire participand si prim-viceguvernatorul bancii nationale, Florin Georgescu. O discutie va avea loc vineri si cu premierul Viorica Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a fostului ministru Sebastian Vladescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis.

Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa PSD: Politicile discutabile ale guvernelor PSD au dus la cresterea dobanzilor

Presedintele Klaus Iohannis aduce acuzatii grave la adresa PSD si afirma ca politicile discutabile ale partidului au dus la cresterea inflatiei si a dobanzilor in Romania. Mi-e fundamental gresit sa.

SONDAJ E cazul sa se implice presedintele Iohannis n tensiunile Guvern-BNR?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei, invitand partile la Cotroceni pentru a ajunge la un numitor comun. S-a mers cam departe cu unele afirmatii destul de contondente, a spus el. Marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a respins oferta presedintelui, spunand ca nu exista niciun razboi intre BNR si Guvern. Participa la sondajul HotNews. ro: E cazul sa se implice presedintele Iohannis in tensiunile Guvern-BNR?.

Dan Suciu: Conducerea BNR a prezentat, la Cotroceni, cauzele inflatiei, aceleasi pe care le anunta in conferintele de specialitate

Conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la nivel de guvernator si prim-viceguvernator, a prezentat, miercuri, intr-o intalnire cu presedintele Romaniei, la Palatul Cotroceni, cauzele inflatiei ridicate din ultima perioada. Intalnirea a avut loc.

Iohannis se ntlneste la ora 12.00 cu Isarescu. Presedintele va discuta vineri cu Dancila despre conflictul BNR-Guvern

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, la ora 12. 00, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. La intalnire participa si prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu. O discutie privind conflictul BNR-Guvern va avea loc si cu premierul Viorica Dancila, intalnirea fiind programata pentru vineri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )