Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR. Primele imagini de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Presedintele Klaus Iohannis a cerut BNR sa nu se mai certe cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut guvernatorului BNR sa incerce sa coopereze cu Guvernul astfel incat cele doua institutii sa nu aiba abordari diferite in privinta politicilor economice. Va fi de.

Presedintele Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis a chemat conducerea BNR la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri, de la ora 12:00 cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si cu prim-viceguvernatorul Florin Georgescu. Vineri, Iohannis va avea o intalnire cu premierul Viorica Dancila.

Cum arata si cat costa bicicleta cu care se plimba Klaus Iohannis prin Bucuresti

Klaus Iohannis a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, la Cotroceni. Presedintele a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul Herastrau. Seful.

Klaus Iohannis, intalnire cu Mugur Isarescu in contextul scandalului Guvern- BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu prim-vicepresedintele BNR, Florin Georgescu. Acesta scandal are loc in contextul acuzatiilor dure aduse de Liviu.

SONDAJ E cazul sa se implice presedintele Iohannis n tensiunile Guvern-BNR?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei, invitand partile la Cotroceni pentru a ajunge la un numitor comun. S-a mers cam departe cu unele afirmatii destul de contondente, a spus el. Marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a respins oferta presedintelui, spunand ca nu exista niciun razboi intre BNR si Guvern. Participa la sondajul HotNews. ro: E cazul sa se implice presedintele Iohannis in tensiunile Guvern-BNR?.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Presedinteles-a deplasat pe doua roti la serviciu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala , Vila Lac 2, la Cotroceni. Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul.

Klaus Iohannis a evitat din nou traficul infernal din Bucuresti. A mers cu bicicleta la serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins miercuri de jurnalisti in timp ce se ducea la serviciu pe bicicleta. Actiunea sefului statului vine la doua zile dupa ce acesta a efectuat o alta plimbare pe bicicleta, prin centrul Capitalei, in urma caruia a precizat ca traficul bucurestean este infernal.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Unde a fost surprins seful statului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a facut un obicei din a mergee pe bicicleta. Dupa ce luni s-a plimbat prin Herastrau, miercuri acesta s-a deplasat de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, pana la Cotroceni pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )