Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Condamn cu fermitate atacul care a avut loc la Trebes. Ramnem mpreuna n lupta mpotriva terorismului

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Condamn cu fermitate atacul care a avut loc la Trebes. Ramnem mpreuna n lupta mpotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, vineri seara, atacul terorist care a avut loc in localitatea Trebes din Franta. Ramanem impreuna in lupta impotriva terorismului, a scris presedintele pe Twitter, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Iohhanis: Condamn cu fermitate atacul care a avut loc la Trebes. Ramanem impreuna in lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, vineri seara, atacul terorist care a avut loc in localitatea Trebes din Franta. Ramanem impreuna in lupta impotriva terorismului, a scris presedintele pe Twitter.

Roman mort intr-un grav accident care a avut loc in Franta. Mesaje emotionante de la prieteni

Un tanar sofer din Lupeni, Raul George Voicu, a murit in urma unui accident cumplit ce a avut loc in Franta. Apropiatii si familia baiatului sunt socati si au lasat mesaje care mai de care mai emot.

Guvernul si presedintele Romaniei condamna cu fermitate atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atentatul terorist din localitatea Trebes, din sud.

Carmen Dan, despre prezenta jandarmilor la ICCJ, unde a avut loc procesul lui Liviu Dragnea: Era notificat un protest, este firesc sa fie prezente forte de ordine

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a spus ca nici ea, nici altcineva nu a cerut nimeni Jandarmeriei sa suplimenteze numarul de jandarmi prezenti miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), unde a avut loc procesul lui Liviu Dragnea si unde au fost mobilizate foarte multe forte de ordine, relateaza News. ro. Carmen Dan a precizat ca in fata instantei fusese anuntat un protest, iar prezenta jandarmilor la adunari publice este fireasca.

2018, anul fara vara? Fenomenul nu a mai avut loc din 1816

Pe retelele de socializare au aparut zvonuri potrivit carora in 2018 vara nu va mai veni, dupa schimbarile meteorolige din ultima vreme. Un fenomen meteo similar a avut loc si in anul 1816 atunci cand in.

Cutremure neobisnuite in Romania. Patru seisme au avut loc in doar cateva ore

Patru cutremure neobisnuite s-au produs, marti, in Buzau, in decurs de zece ore, in zona seismica Vrancea. Toate seismenele au fost de suprafata si au avut magnitudini cuprinse intre 2 si 2,2 grade pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )