Libnet.ro
UNICEF

11:46

Roman mort intr-un grav accident care a avut loc in Franta. Mesaje emotionante de la prieteni

Antena3 Antena3,
Roman mort intr-un grav accident care a avut loc in Franta. Mesaje emotionante de la prieteni

Un tanar sofer din Lupeni, Raul George Voicu, a murit in urma unui accident cumplit ce a avut loc in Franta. Apropiatii si familia baiatului sunt socati si au lasat mesaje care mai de care mai emot. continuă pe Antena3

UPDATE Grav accident rutier in Olanda: Cinci romani morti si trei raniti

Cinci cetateni romani si-au pierdut viata si alte patru persoane, dintre care 3 romani, au fost grav ranite intr-un grav accident auto produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, in Olanda. Autoritatile din Romania au fost informate in legatura cu acest accident, iar Ambasada Romaniei la Haga se afla in contact cu familiile victimelor, a declarat marti pentru Agerpres o sursa din cadrul reprezentantei diplomatice.

Un calugar beat a provocat un grav accident rutier in Neamt - VIDEO

Grav accident de circulatie miercuri dupa-amiaza, dupa ce trei autoturisme s-au izbit violent, unul dintre ele, condus de un calugar, scapandt de sub control. Potrivit martorilor, calugarula.

Avocatul vedetelor, Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Sansele de supravietuire...

Avocatul Daniel Ionascu se zbate intre viata si moarte, dupa ce, marti, a suferit un grav accident de masina pe autostrada A2. Ionascu, supranumit avocatul vedetelor a fost transportat de urgenta la.

2018, anul fara vara? Fenomenul nu a mai avut loc din 1816

Pe retelele de socializare au aparut zvonuri potrivit carora in 2018 vara nu va mai veni, dupa schimbarile meteorolige din ultima vreme. Un fenomen meteo similar a avut loc si in anul 1816 atunci cand in.

Accident cumplit in judetul Gorj! O masina s-a izbit de un cap de pod. Un tanar de 22 de ani a murit, iar prietenul sau e in stare grava

Un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata, iar un altul de 21 a ajuns la spital in stare grava. Cei doi au fost implicati intr-un grav accident rutier ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in.

Avocatul Daniel Ionascu, implicat intr-un grav accident de circulatie. Medicii actioneaza de urgenta pentru a-i salva viata

Daniel Ionascu a suferit un accident grav de masina in urma cu putin timp. Avocatul a fost transportat de urgenta la spital si este operat de urgenta in aceste momente. Avocatul Daniel Ionascu a.

A avut loc o prima discutie cu reprezentantii Comisiei Europene in legatura cu linia de metrou 1 Mai - Otopeni

Metrorex, compania de stat care administreaza reteaua de metrou din Bucuresti, a anuntat ca reprezentantii Metrorex, ai Ministerului Fondurilor Europene si ai Ministerului Transporturilor au avut o prima discutie cu reprezentantii Comisiei Europene CE) cu privire la clarificarile cerute in legatura cu proiectul Magistrala 6, linia de metrou 1 Mai - Otopeni.

Cutremure neobisnuite in Romania. Patru seisme au avut loc in doar cateva ore

Patru cutremure neobisnuite s-au produs, marti, in Buzau, in decurs de zece ore, in zona seismica Vrancea. Toate seismenele au fost de suprafata si au avut magnitudini cuprinse intre 2 si 2,2 grade pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )