Libnet.ro
UNICEF

06:45

Iohannis convoaca CSAT pe tema noului coronavirus: Nu avem niciun caz inregistrat, dar trebuie sa fim pregatiti

Adevărul Adevărul,
Iohannis convoaca CSAT pe tema noului coronavirus: Nu avem niciun caz inregistrat, dar trebuie sa fim pregatiti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni seara, ca a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) miercuri pe tema noului coronavirus. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa. Cum se manifesta, de fapt

Medicii ne anunta despre simptomele pe care le putem suferi in cazul in care intram in contact cu noul coronavirus. Cum se manifesta acesta si ce afectiunii grave pot aduce asupra corpului uman? Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa Specialistii sustin ca noua epidemie aparuta in China pe .

Adio, excursii, tabere si deplasari! Ministerul Educatiei ii inchide in scoli pe elevi si pe profesori de teama noului coronavirus

Orice activitati scolare sau extrascolare va fi suspendata sau limitata, ca urmare a unor masuri transmise de Ministerul Educatiei catre Inspectoratele Scolare din subordine, in contextul temerilor privind raspandirea noului coronavirus.

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Medic din Italia despre gravitatea noului coronavirus: Este o gripa mai grava, nu o boala mortala

Directoarea Laboratorului de cercetari si analize din cadrul Spitalului Universitar Luigi Sacco din Milano, Maria Rita Gismondo, afirma intr-o postare pe Facebook ca noul coronavirus nu este altceva decat o forma de gripa putin mai grava si ca nu ar prezenta un pericol deosebit de important, asa cum este considerat in prezent: .

Bursele mondiale cedeaza puternic teren, in fata avansului noului coronavirus Petrolul scade cu 4% Wall Street deschide in scadere foarte puternica

Bursele mondiale au intrat pe rosu luni, in fata accelerarii propagarii epidemiei de coronavirus in afara Chinei, fenomen care a starnit temeri legate de consecinte macroeconomice majore, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )