Libnet.ro
UNICEF

15:00

Medic din Italia despre gravitatea noului coronavirus: Este o gripa mai grava, nu o boala mortala

Antena3 Antena3,
Medic din Italia despre gravitatea noului coronavirus: Este o gripa mai grava, nu o boala mortala

Directoarea Laboratorului de cercetari si analize din cadrul Spitalului Universitar Luigi Sacco din Milano, Maria Rita Gismondo, afirma intr-o postare pe Facebook ca noul coronavirus nu este altceva decat o forma de gripa putin mai grava si ca nu ar prezenta un pericol deosebit de important, asa cum este considerat in prezent: . continuă pe Antena3

Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa. Cum se manifesta, de fapt

Medicii ne anunta despre simptomele pe care le putem suferi in cazul in care intram in contact cu noul coronavirus. Cum se manifesta acesta si ce afectiunii grave pot aduce asupra corpului uman? Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa Specialistii sustin ca noua epidemie aparuta in China pe .

Preot din Italia, despre comunitatea de romani din Milano: Nu am auzit pe nimeni ca ar vrea sa se intoarca acasa, mai ales ca s-a inteles acum ca acasa urmeaza sa intre in carantina!

Romanii din Milano nu ar vrea sa se intoarca in Romania, in ciuda amenintarii de infectare cu coronavirus, mai ales ca acasa ar urma sa intre in carantina pentru 14 zile. Cel putin asa sustine un preot.

Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Criza virusului coronavirus, cel putin la nivel european, a intrat inr-o nou faza. in acest moment in Italia au fost declarate oficial 140 de cazuri de infectie si 4 morti. Autoritatile romane anunta pe canalele oficiale avertizarea ca flagelul provocat decoronavirus va ajunge si in Romania. Problema este ca s-ar putea sa fiajuns deja. Decizie .

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

300 de suceveni s-au intors din Italia de frica coronavirusului si ar fi mintit la vama ca vin din Germania. Primar: Ce, sunt nebun sa ma duc la ei sa verific?

Alerta in comunitatea de romi de la Mironu, comuna Valea Moldovei, judetul Suceava. Aproximativ 300 de persoane s-au intors in weekend din Italia de frica noului coronavirus. Primarul sustine ca a informat Directia de Sanatate Publica Suceava. Ca masura preventiva, copiii familiilor recent intoarse din Italia nu au fost primiti la scoala.

Roman stabilit in Italia, despre situatia provocata de coronavirus: Scolile sunt inchise; Autoritatile se implica, au informat populatia

Dragos Mihai, roman stabilit in Italia, in regiunea Veneto, in care sunt inregistrate cele mai multe cazuri de coronavirus, a facut dezvaluiri despre situatia dificila intampinata de comunitatea de romani din tara.

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

CORONAVIRUS. Raed Arafat, despre romanii din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si a urca in avion

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a transmis, sambata, ca romanii din Italia nu trebuie sa intre in panica din cauza coronavirusului si sa se urce in avion pentru a se i.

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )