Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa. Cum se manifesta, de fapt

Playtech Playtech,
Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa. Cum se manifesta, de fapt

Medicii ne anunta despre simptomele pe care le putem suferi in cazul in care intram in contact cu noul coronavirus. Cum se manifesta acesta si ce afectiunii grave pot aduce asupra corpului uman? Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa Specialistii sustin ca noua epidemie aparuta in China pe . continuă pe Playtech

Medic din Italia despre gravitatea noului coronavirus: Este o gripa mai grava, nu o boala mortala

Directoarea Laboratorului de cercetari si analize din cadrul Spitalului Universitar Luigi Sacco din Milano, Maria Rita Gismondo, afirma intr-o postare pe Facebook ca noul coronavirus nu este altceva decat o forma de gripa putin mai grava si ca nu ar prezenta un pericol deosebit de important, asa cum este considerat in prezent: .

Ce masca te poate proteja, de fapt, de coronavirus. Ce spun medicii din Romania

Conform profesorului Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Bals, in Romania nu exista mastile si costumele de protectie necesare pentru coronavirus. Care sunt, de fapt, cele potrivite? Ce spun medicii din Romania? in Romania nu exista masuri de protectie in conformitate cu efectele grave ale virusului care a scandalizat Romania. Adrian Streinu Cercel, prezent in .

Adio, excursii, tabere si deplasari! Ministerul Educatiei ii inchide in scoli pe elevi si pe profesori de teama noului coronavirus

Orice activitati scolare sau extrascolare va fi suspendata sau limitata, ca urmare a unor masuri transmise de Ministerul Educatiei catre Inspectoratele Scolare din subordine, in contextul temerilor privind raspandirea noului coronavirus.

Iohannis convoaca CSAT pe tema noului coronavirus: Nu avem niciun caz inregistrat, dar trebuie sa fim pregatiti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni seara, ca a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) miercuri pe tema noului coronavirus.

VIDEO Ce pateste o persoana infectata cu coronavirus care refuza controlul. Imaginile care te pot afecta emotional

Isteria a cuprins toate tarile afectate de coronavirus! Din pacate, italienii sunt in panica, aflandu-se intr-o situatie critica, declarandu-se de azi carantina. Ce pateste o persoana infectata cu coronavirus care refuza controlul? Imaginile din China sunt de-a dreptul socante. Ce pateste o persoana infectata cu coronavirus care refuza controlul? VIDEO Panica si isteria se instaleaza .

Bursele mondiale cedeaza puternic teren, in fata avansului noului coronavirus Petrolul scade cu 4% Wall Street deschide in scadere foarte puternica

Bursele mondiale au intrat pe rosu luni, in fata accelerarii propagarii epidemiei de coronavirus in afara Chinei, fenomen care a starnit temeri legate de consecinte macroeconomice majore, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )