Libnet.ro
UNICEF

18:31

Iohannis a convocat CSAT. Ce spune seful statului despre scandalul de la MApN

Adevărul Adevărul,
Iohannis a convocat CSAT. Ce spune seful statului despre scandalul de la MApN

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta a CSAT pe tema participarii Armatei la o misiune NATO cu capabilitati navale, dar si a strategiei nationala de prevenire a proliferarii armelor de distrugere in masa, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi. Sedinta va avea loc joia viitoare, la Cotroceni. Seful statului a discutat cu premierul despre problema de la MApN. continuă pe Adevărul

Seful Statului Major Interarme francez avertizeaza asupra unei hotarari politice salbatice vizand bugetul

Noul sef al Statului Major Interarme, generalul Francois Lecointre, a avertizat asupra reflexelor regularizarii bugetare salbatice in sectorul apararii, ce au fost cauzate de supraangajarea fortelor armate.

Ministrul Apararii si seful Statului Major au avut o intalnire cu reprezentanti ai companiei ExxonMobil

La sediul Ministerului Apararii Nationale a avut loc luni, 4 septembrie, o intalnire a ministrului Adrian Tutuianu, a secretarului de stat Mircea Dusa si a sefului Statului Major General, generalul Nicolae Ciuca, cu reprezentantii companiei ExxonMobil, anunta MApN intr-un comunicat. Potrivit institutiei, discutiile dintre cele doua parti s-au axat pe analiza si identificarea unor oportunitati de cooperare.

Vitalie Calugareanu: Republica Moldova este o tara in care seful statului incita la razboi |ANALIZA DW

O situatie ciudata se observa in Republica Moldova, de cand functia de sef al statului a fost preluata de un presedinte pro-rus, Igor Dodon.

Liviu Pop, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: O situatie speciala. Nu este atributul ministerul (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a abordat in sedinta de guvern de joi scandalul de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures unde activitatea a fost suspendara din cauza unei decizii in instanta.

Liviu Dragnea, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: Guvernul trebuie sa se aplece cu mai mult curaj. Reactia Ungariei, exagerata (VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat joi intr-o conferinta de presa scandalul diplomatic iscat intre Romania si Ungaria ca urmare a scandalului privind suspendarea activitatii la Liceul Romano-Catolic din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )