Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Klaus Iohannis: Pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar

Noul an scolar preuniversitar va incepe pe 14 septembrie, cand majoritatea elevilor vor merge la scoala, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca au fost stabilite trei scenarii in functie de care scolile ar putea fi inchise total sau partial, pe baza numarului de noi infectii cu Covid-19 la mia de locuitori din fiecare localitate. continuă pe Hotnews

IOHANNIS DESPRE iNCEPEREA ANULUI SCOLAR: Majoritatea elevilor vor merge efectiv la scoala. Sunt trei scenarii in functie de situatia imbolnavirilor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat azi ca pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar, precizand ca aceasta inseamna ca majoritatea elevilor vor merge efectiv la scoala. Sunt totusi trei scenarii in functie de situatia imbolnavirilor. Decizia privind modul in care va incepe scoala se descentralizeaza si se ia la nivel de judet.

Monica Anisie, primele declaratii despre inceperea anului scolar pe 14 septembrie

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a confirmat ca noul an scolar va debuta pe 14 septembrie, minist.

Averile impresionante ale sefilor institutiilor de stat: Cine este bugetarul care a incasat in 2019 venituri de aproape patru ori mai mari decat ale presedintelui Klaus Iohannis

Sefii celor mai importante institutii de reglementare din Romania incaseaza anual de la stat venituri ce le depasesc de cateva ori pe cele ale presedintelui Klaus Iohannis. Fie ca este vorba despre.

Klaus Iohannis i-a convocat la Cotroceni pe Ludovic Orban si Monica Anisie: Se discuta despre conditiile in care va incepe noul an scolar (VIDEO)

Soarta noului an scolar s-ar putea decide miercuri la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, printre care Monica Anisie, cea care detine portofoliul Educatiei, au fost convocati de.

Scoala incepe pe 14 septembrie, cu majoritatea elevilor in clasa, a anuntat presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca anul scolar 2020 - 2021 incepe, in invatamantul .

Klaus Iohannis: Anul scolar incepe pe 14 septembrie. Majoritatea copiilor merg efectiv in clase. Online-ul completeaza acolo unde nu se pot tine cursuri fizic. Decizia se ia pentru fiecare scoala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, miercuri, la ora 18. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care, tot miercuri, acesta a convocat o sedinta cu.

Trei scenarii pentru anul scolar incepe pe 14 septembrie. Autoritatile locale vor decide unde se va invata online

Scoala va incepe pe 14 septembrie, dar elevii vor merge fizic la scoala in functie de numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus la mia de locuitori care va fi inregistrat in fiecare localitate in parte. in cel mai bun caz, toata lumea merge la scoala, iar in cel mai rau scenariu, scoala se va face online.

Scoala incepe pe 14 septembrie! Cum se vor desfasura cursurile in noul an scolar- surse

Potrivit unor surse de la Guvern, scoala va incepe la data de 14 Septembrie intr-un sistem mixt. Acolo unde sunt focare cursuri vor avea loc online, iar in zonele unde nu este un numar foarte mare de cazuri, cursurile se vor desfasura normal, dar cu respectarea regulilor de distantare.

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va sustine azi de la ora 18. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Iesirea acestuia vine dupa intalnirea cu membrii guvernului pe tema redeschiderii anului scolar 2020-2021.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )