Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis, despre majorarile de salarii: Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre majorarile de salarii: Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca va decide daca promulga sau nu legea de aprobare a OUG prin care au fost majorate salarii in sanatate si educatie dupa ce aceasta va fi votata, dar a precizat ca aceste cresteri, cu putin inainte de alegeri, arata ca Parlamentul actioneaza populist. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre majorarile salariale: Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista unde nu ar trebui sa ajunga

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista, referindu-se la Legea care prevede majorari salariale pentru angajatii din educatie si sanatate.

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarii de a schimba legii: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele.

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarilor de a schimba legea: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele.

Klaus Iohannis, despre incidentul din weekend de la Masa Tacerii: Daca Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni pe scaune, probabil nu le punea intr-un parc public, ci in muzeu inchis (VIDEO)

Klaus Iohannis a fost implicat intr-o polemica in ultimele zile dupa ce pe internet au aparut imagini de vineri cu seful statului intr-o vizita la Targu-Jiu in timp ce statea pe unul.

Ceea ce a facut Iohannis, probabil este corect, dar pune intr-o lumina proasta guvernul Ciolos: Gheorghe Piperea, despre amanarea legii insolventei persoanelor fizice (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat intr-o interventie telefonica pentru Talk B1 despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Parlamentului legea care stabileste termenul de intrare in.

Iohannis, despre Masa Tacerii: Daca Brancusi nu voia sa se aseze nimeni, nu punea scaunele in parc public, ci la muzeu

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, dezbaterea provocata de faptul ca s-a asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii, afirmand ca, daca sculptorul Constantin Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni acolo, nu ar fi proiectat ansamblul intr-un parc public, iar restul discutiei are substrat electoral.

Klaus Iohannis, despre initiativa cetateneasca pentru revizuirea Constitutiei: Ar fi mai bine sa primeasca un referendum propriu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei pentru definirea familiei ar trebui sa beneficieze de un referendum propriu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )