Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, despre majorarile salariale: Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista unde nu ar trebui sa ajunga

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, despre majorarile salariale: Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista unde nu ar trebui sa ajunga

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista, referindu-se la Legea care prevede majorari salariale pentru angajatii din educatie si sanatate. continuă pe România Liberă

Iohannis, despre majorarile de salarii: Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca va decide daca promulga sau nu legea de aprobare a OUG prin care au fost majorate salarii in sanatate si educatie dupa ce aceasta va fi votata, dar a precizat ca aceste cresteri, cu putin inainte de alegeri, arata ca Parlamentul actioneaza populist.

Klaus Iohannis, despre incidentul din weekend de la Masa Tacerii: Daca Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni pe scaune, probabil nu le punea intr-un parc public, ci in muzeu inchis (VIDEO)

Klaus Iohannis a fost implicat intr-o polemica in ultimele zile dupa ce pe internet au aparut imagini de vineri cu seful statului intr-o vizita la Targu-Jiu in timp ce statea pe unul.

Klaus Iohannis, despre initiativa cetateneasca pentru revizuirea Constitutiei: Ar fi mai bine sa primeasca un referendum propriu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei pentru definirea familiei ar trebui sa beneficieze de un referendum propriu.

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, ii clarifica Rovanei Plumb lucruri de matematica elementara privind majorarile salariale

Ministrul Muncii Dragos Paslaru raspunde, intr-o declaratie pentru News. ro, criticilor Rovanei Plumb referitoare la faptul ca impactul majorarilor salariale din sanatate si educatie ar fi mai mic decat spun guvernantii, clarificandu-i acesteia cateva lucruri de matematica elementara, care nu tin decat de a face niste insumari.

Alina Gorghiu: Majorarile salariale nu pot fi aplicate. Este o iluzie vanduta inainte de vot

Presedintele PNL Alina Gorghiu arata ca majorarile salariale operate de PSD in Parlament nu pot fi aplicate pentru ca nu sunt sustenabile si nici constitutionale.

Alina Gorghiu, presedinte PNL: Amendamentele PSD privind majorarile salariale reprezinta o crima politica

Alina Gorghiu, presedinte PNL, a afirmat in Parlament, ca adoptarea de catre majoritatea PSD-ALDE a amendamentelor privind majorarile salariale reprezinta o crima politica si un lucru pe care PNL il contesta si nu va permite acest exces, ea.

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarii de a schimba legii: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele.

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarilor de a schimba legea: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele.

Klaus Iohannis, intrebat despre fotografia sa, asezat la Masa Tacerii: Daca Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni pe acele scaune probabil nu le-ar fi pus intr-un parc public

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat miercuri ca discutia despre fotografia sa in care apare asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii este exagerata si are substrat electoral, apreciind ca, daca Brancusi nu ar fi vrut sa se nimeni, ar fi expus opera nu intr-un parc, ci intr-un muzeu inchis.

Ceea ce a facut Iohannis, probabil este corect, dar pune intr-o lumina proasta guvernul Ciolos: Gheorghe Piperea, despre amanarea legii insolventei persoanelor fizice (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat intr-o interventie telefonica pentru Talk B1 despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite Parlamentului legea care stabileste termenul de intrare in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )