Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, despre OUG privind alegerea sefilor de CJ: Guvernul procedeaza corect. PSD a fost cel care a schimbat regula

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre OUG privind alegerea sefilor de CJ: Guvernul procedeaza corect. PSD a fost cel care a schimbat regula

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ordonanta de urgenta a Guvernului privind alegerea sefilor de CJ prin votul consilierilor judeteni e binevenita, fiind necesara modificarea legislatiei. continuă pe Adevărul

OUG privind alegerea presedintilor de CJ, pusa in dezbatere publica

OUG privind alegerea presedintilor de CJ in mod indirect, dintre consilierii judeteni si prin votul acestora a fost pusa in dezbatere publica, unul dintre argumentele Guvernului fiind ca reglementarea in vigoare, privind alegerea in mod direct, reprezinta manifestarea partizana a intereselor particulare a presedintilor de CJ aflati in functie.

Iohannis despre alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor: Mi se pare corect asa

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat, luni, drept corecta varianta prezentata de Guvern privind alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor.

USR vrea modificari ale proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi

USR a depus 10 amendamente la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea, printre care eliminarea prevederii potrivit careia cetatenii care au viza de flotant de mai putin de 90 de zile nu pot vota in localitatea respectiva.

Iohannis, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Trebuie sa ne gandim daca dorim acum sa introducem impozitarile sau progresiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni si despre scutirea de impozit pe venit in cazul IT-istilor. Seful statului a sustinut ca ideea unui tratament fiscal egal este in esenta adevarata, dar nu.

Iohannis, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Trebuie sa ne gandim daca dorim acum sa introducem impozitarile sau progresiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca va purta o discutie despre posibilitatea introducerii impozitului pentru IT-istii scutiti in acest moment de aceasta taxa, el mentionand si termenul progresiv.

Klaus Iohannis, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Trebuie sa ne gandim daca dorim acum sa introducem impozitarile sau progresiv Este o discutie care se va purta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ideea unui tratament fiscal egal este in esenta adevarata dar trebuie avut in vedere ca sectorul IT, unde salariile sunt scutite de impozit pe venit, a crescut in 10 ani de la ceva nesemnificativ la 6% din PIB.

Iohannis, despre extinderea programelor de sanatate la privat: E corect ca sistemul privat sa intre in colaborare cu sistemul de stat

Presedintele Klaus Iohannis califica cel putin ciudata abordarea PSD fata de proiectul Ministerului Sanatatii de a extinde programele nationale de sanatate si in sistemul privat, sustinand ca acesta functioneaza la parametri buni, motiv pentru care poate intra in colaborare cu sistemul de stat.

Iohannis, despre noul coronavirus: Trebuie luat foarte, foarte in serios

Epidemia de coronavirus - care a ucis peste 80 de oameni - trebuie luata foarte in serios de catre autoritatile din Romania, pentru ca virusul este extrem de agresiv, a declarat, luni seara, presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis, despre huiduielile de la Iasi: Fiind o zi asa frumoasa, nu ne-am suparat deloc. Fiecare roman are dreptul la opinie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri dupa-amiaza, ca nu a fost deranjat de huiduielile la adresa sa din Piata Unirii din Iasi, precizand ca fiecare roman are dreptul la opinia lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )