Libnet.ro
UNICEF

22:30

OUG privind alegerea presedintilor de CJ, pusa in dezbatere publica

Adevărul Adevărul,
OUG privind alegerea presedintilor de CJ, pusa in dezbatere publica

OUG privind alegerea presedintilor de CJ in mod indirect, dintre consilierii judeteni si prin votul acestora a fost pusa in dezbatere publica, unul dintre argumentele Guvernului fiind ca reglementarea in vigoare, privind alegerea in mod direct, reprezinta manifestarea partizana a intereselor particulare a presedintilor de CJ aflati in functie. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre OUG privind alegerea sefilor de CJ: Guvernul procedeaza corect. PSD a fost cel care a schimbat regula

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ordonanta de urgenta a Guvernului privind alegerea sefilor de CJ prin votul consilierilor judeteni e binevenita, fiind necesara modificarea legislatiei.

Iohannis despre alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor: Mi se pare corect asa

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat, luni, drept corecta varianta prezentata de Guvern privind alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor.

Florin Roman: Alegerea presedintilor CJ prin vot indirect - democratica. USR va intelege mecanismul cand va avea alesi locali

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat, luni, ca alegerea presedintilor Consiliilor judetene prin vot indirect este o procedura democratica, iar USR va intelege mai bine acest mecanism atunci cand va avea alesi locali si presedinti de CJ.

PMP va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de consilii judetene in doua tururi, la fel ca primarii

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, la RFI, ca, in contextul in care Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi, formatiunea sa va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de Consilii Judetene de catre populatie, tot in doua tururi.

Florin Roman, despre alegerea presedintilor de CJ: Sistemul de vot direct este cel care a insemnat nasterea generatiei de baroni puternici

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, afirma ca, in ceea ce priveste alegerea presedintilor de consilii judetene, sistemul de vot direct a insemnat nasterea generatei de baroni puternici. Acest sistem . ) este cel care l-a nascut pe Mischie, l-a nascut pe Arsene, acest sistem a insemnat nasterea generatiei de baron puternici, considera Roman.

Nicusor Dan ii cere primarului Gabriela Firea o dezbatere publica a bugetului Capitalei pentru 2020

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, ii solicita primarului general Gabriela Firea o dezbatere publica a bugetului municipiului Bucuresti pentru 2020, astfel incat cetatenii sa poata sa isi expuna punctul de vedere cu privire la bugetul propus.

Nicusor Dan ii cere primarului Gabriela Firea o dezbatere publica a Legii bugetului

Candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, Nicusor Dan, ii solicita primarului general Gabriela Firea o dezbatere publica a Legii bugetului, astfel incat cetatenii sa poata sa isi expuna punctul de vedere cu privire la bugetul propus.

USR vrea modificari ale proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi

USR a depus 10 amendamente la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, pentru care Guvernul intentioneaza sa-si angajeze raspunderea, printre care eliminarea prevederii potrivit careia cetatenii care au viza de flotant de mai putin de 90 de zile nu pot vota in localitatea respectiva.

DOCUMENT Guvernul schimba prin OUG modul de alegere a presedintilor de Consilii Judetene

Sefii de Consilii Judetene vor fi alesi din randul consilierilor judeteni si prin votul acestora, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta pus in dezbatere publica de Ministerul Lucrarilor publice, Dezvoltarii si Administratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )