Libnet.ro
UNICEF

14:01

Iohannis, despre prioritatile Romaniei la preluarea presedintiei Consiliului UE

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre prioritatile Romaniei la preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj transmis la Adunarea Generala a Centrului European pentru Problemele Lucratorilor, ca un succes al presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene inseamna rezultate concrete pentru cetatenii europeni. continuă pe Adevărul

Corlatean demisioneaza inainte de preluarea presedintiei Consiliului

Senatorul PSD, Titus Corlatean, si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru coordonarea activitatii parlamentare necesare pregatirii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in locul lui fiind propusa de PSD senatoarea Gabriela Cretu.

Titus Corlatean a demisionat de la conducerea Comisiei pentru pregatirea Presedintiei Consiliului UE

Senatorul PSD Titus Corlatean si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru coordonarea activitatii parlamentare necesare pregatirii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in locul lui fiind propusa de PSD senatoarea Gabriela Cretu, anunta Agerpres.

Noi demisii in PSD, inainte de preluarea presedintiei rotative a UE. Titus Corlatean renunta la conducerea Comisiei speciale comune

Senatorul PSD Titus Corlatean a demisionat din functia de presedinte al Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru coordonarea activitatii parlamentare necesare pregatirii Presedintiei.

Iohannis, despre procesul de selectie a procurorului-sef al DNA: Sa se desfasoare in conformitate cu legea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asteapta ca urmatorul proces de selectie a procurorului-sef al DNA sa se desfasoare in conformitate cu legea. Niste exigente foarte simple: sa se.

IOHANNIS, DESPRE O EVENTUALA SUSPENDARE A SA: Nu mi-e teama. Actiunile mele se incadreaza in cadrul constitutional

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat astazi ca nu ii este teama de o eventuala suspendare din functie, punctand ca nicio actiune a sa nu s-a situat in afara cadrului constitutional.

Iohannis, despre exigentele pentru sefia DNA: Sunt foarte simple - procedura sa se desfasoare conform legii

Presedintele Klaus Iohannis, care a respins propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru sefia DNA, spune ca exigentele sale sunt foarte simple - procedura sa se desfasoare conform legii.

Klaus Iohannis, despre noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va lua nicio decizie in privinta noilor ministri propusi de PSD pana dupa Ziua Nationala de 1 Decembrie. De asemenea, el a precizat ca nu va semna nici decretul de revocare din functie a ministrului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )