Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Klaus Iohannis: Majoritatea scolilor se vor redeschide din 8 februarie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Majoritatea scolilor se vor redeschide din 8 februarie

Majoritatea scolilor vor fi redeschise din 8 februarie, odata cu inceperea semestrului al doilea, iar masura va fi luata in functie de scenariul in care se afla fiecare localitate, a anuntat joi presedintele Klaus Iohannis. in ceea ce priveste redeschiderea universitatilor, decizia va fi luata de fiecare universitate. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre scandalul schimbarii directorilor din mii de scoli: Banuiesc ca undeva, prin vara vom avea primul val de concursuri pentru aceste functii de conducere

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat martis eara in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Cotroceni cum comenteaza schimbarea din functie a mii de directori. Seful statului a apreciat ca aceasta.

IOHANNIS: Din 8 februarie majoritatea scolilor se vor redeschide

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca incepand din semestrul doi, din 8 februarie, majoritatea scolilor se vor redeschide.

Cand revin elevii la scoala. E oficial, anuntul de ultima ora al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre reintoarcerea elevilor in banci, din data de 8 februarie, adica din semestrul al doilea. Cand revin elevii la scoala Am ajuns in unanimitate la o concluzie extrem de importanta. Incepand din semestrul 2, majoritatea scolilor se vor redeschide, in conditiile in .

VIDEO Klaus Iohannis: Bugetul pe 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri Vaccinarea in masa, singura solutie pentru a ne reintoarce la normalitate

Bugetul pentru anul 2021 va fi centrat pe investitii, dezvoltarea infrastructurii si sprijinirea mediului de afaceri, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, in prima conferinta de presa din acest an. Seful statului a subliniat ca, tot in acest an, este obligatoriu sa inceapa un proces de resetare a statului care sa puna in centru accesul cetateanului la servicii si informatii publice.

Klaus Iohannis: Din 8 februarie majoritatea scolilor se vor deschide. Scenariul galben se redeschid gradinitele si merg la scoala copiii din ciclul primar si clasele terminale. Scenariul rosu prezenta fizica la gradinite si clasele I-IV

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul discutiilor de la Palatul Cotroceni, ca din 8 februarie majoritatea scolilor se vor deschide. Astfel, se va reveni la sistemul descentralizat de decizie cu.

Presedintele Klaus Iohannis sustine prima conferinta de presa din acest an

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, de la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a transmis Administratia Prezidentiala.

Iohannis: Majoritatea scolilor se redeschid. Cand se intorc elevii in banci

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa intalnirea cu ministrii Sanatatii si ai Educatiei si cu seful DSU, ca incepand din 8 februarie, majoritatea scolilor se vor redeschide. Decizia finala va fi luata in 2 februarie,iar in cazul invatamantului universitar, hotararea se va lua la nivelul fiecarei institutii de invatamant, in virtutea autonomiei universitare.

Presedintele Klaus Iohannis, anuntul momentului: Din 8 februarie se redeschid majoritatea scolilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sutinut joi o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a anuntat ca din 8 februarie elevii vor putea sa mearga din nou la scoala, insa acest lucru va depinde in continuare de evolutia pandemiei.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire la Cotroceni cu specialistii din Sanatate si Educatie pe tema redeschiderii scolilor

Intalnire cruciala, joi,laPalatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Florin Citu, cu seful DSU si cu ministrii Educatiei si Sanatatii despre momentul redeschiderii.

Klaus Iohannis: Primarii vor amenaja centrele de vaccinare si se vor deconta de catre Guvern aceste cheltuieli

Intrebat despre disputa dintre primari si Ministerul Sanatatii privind alocarea fondurilor necesare pentru infiintarea centrelor de vaccinare, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca acestea sunt probleme.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )