Libnet.ro
UNICEF

17:45

Iohannis, din nou in SUA. Seful statului va participa la sesiunea ONU, la sfarsitul lunii

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, din nou in SUA. Seful statului va participa la sesiunea ONU, la sfarsitul lunii

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 24-26 septembrie, la sesiunea Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, care va avea loc la New York. Sesiunea anuala a Adunarii Generale a ONU reprezinta cea mai ampla reuniune a sefilor de stat sau de guvern din cadrul sesiunii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis merge din nou in SUA. Presedintele va participa la cea de-a 74-a sesiunii a Adunarii Generale a ONU

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa faca o noua vizita in SUA, de data asta la New York, intre 24-26 septembrie, pentru a participa la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

Klaus Iohannis merge din nou in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 24-26 septembrie, la reuniunea Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU), care va avea loc la New York, Statele Unite ale Americii. in.

Seful Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca, a anuntat ca statele NATO din Balcani isi vor intari capacitatea operationala printr-un exercitiu militar anual gazduit rotativ

EXCLUSIV ONLINE Cea de-a 13-a editie a Conferintei sefilor apararii din tarile din Balcani s-a desfasurat miercuri la Bucuresti. Cu aceasta ocazie Seful statului major al Apararii, generalul Nicolae-Ionel.

DIN NOU: Actionarii FP vor fi convocati pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor

ACTUALIZARE - Actionarii Fondul Proprietatea FP) vor fi convocati din nou pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor in locul lasat liber de Sorin Mindrutescu --- * Mark Gitenstein a obtinut un nou mandat in Consiliul Reprezentantilor FP.

Rares Bogdan (PNL), prezent miercuri in comisia LIBE: Am sa ridic din nou problema Schengen Ce urgente mai sunt pe agenda europarlamentarilor PPE din Romania

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat ca, miercuri, cand va fi prezent in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne, va ridica din nou problema Schengen. Demnitarul european a.

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata la Judecatoria Sectorului 4. Este a doua cerere dupa ce prima a fost respinsa de judec?.

VIDEO UPDATE Dancila, intampinata din nou de protestatari la Constanta Au scandat Analfabeta Premierul spera ca Parlamentul sa adopte o lege care sa interzica defaimarea

Premierul Viorica Dancila a fost intampinata din nou de cativa protestatari la Pavilionul Expozitional din Constanta, unde are loc intalnirea PSD cu pensionarii constanteni. Manifestantii au scandat Analfabeta si Fara pensii speciale. Dancila a spus, potrivit Mediafax, ca protestatarii, care au scandat analfabeta, sunt aceleasi 7-8 persoane care merg la evenimentele din tara ale PSD. De asemenea, presedintele PSD si-a exprimat speranta ca Parlamentul sa adopte o lege privind interzicerea calomniei si defaimarii.

VIDEO USR-PLUS cere din nou semnarea unui acord politic pentru alegeri anticipate imediat dupa prezidentiale. Barna: Singura solutie pentru a scoate tara din criza

Romania are nevoie de un guvern care sa organizeze cat mai repede alegerile anticipate, a declarat, luni, liderul USR, Dan Barna. El a spus ca isi asuma sa ceara actualului parlament un acord politic, cu implicarea presedintelui Klaus Iohannis si a partidelor de opozitie, pentru organizarea anticipatelor imediat dupa alegerile prezidentiale.

Rusia isi baga din nou coada in Georgia. Portul Anaklia devine o disputa geopolitica

Portul Anaklia devine o dispuageopolitica intre SUA, Federatia Rusa siChina, in timp ce Romaniapromoveazaun proiect comun cu Georgia pentru constituirea unui coridor de transport.

E LEGE! Trebuie SA DAI DIN NOU TESTUL, altfel RAMAI FARA PERMISUL AUTO! ALERTA printre SOFERII ROMANI

Alerta printre soferii romani! Se schimba tot ce stiam pana acum. Apare un nou test medical pentru obtinerea permisului de conducere, conform unui proiect lansat de curand, in dezbatere,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )