Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iohannis: Doamna premier a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania / Pentru ce? Pentru nimic

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Doamna premier a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania / Pentru ce? Pentru nimic

Premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania, ceea ce este foarte, foarte trist, a declarat, luni seara, presedintele Klaus Iohannis, facand referire la anularea vizitei in Romania de catre regele Iordaniei, in urma anuntului premierului de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. El a mai spus ca regele Iordaniei s-a simtit, personal, foarte jignit de abordarea Vioricai Dancila. continuă pe Hotnews

Iohannis: Doamna premier a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania

Premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu Iordania, ceea ce este foarte, foarte trist, a declarat, luni seara, presedintele Klaus Iohannis, facand referire la anularea vizitei in Romania de catre regele Iordaniei, in urma anuntului premierului de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim.

Iohannis: Doamna premier a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba / Pentru ce? Pentru nimic

Premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba, ceea ce este foarte, foarte trist, a declarat, luni seara, presedintele Klaus Iohannis, facand referire la anularea vizitei in Romania de catre regele Iordaniei, in urma anuntului premierului de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. El a mai spus ca regele Iordaniei s-a simtit, personal, foarte jignit de abordarea Vioricai Dancila.

Iohannis: Dancila a pus pe butuci relatia noastra cu Iordania. Nu este o gluma, este foarte, foarte trist

Prezent la o dezbatere organizata de Asociatia Oraselor din Romania, presedintele Klaus Iohannis a afirmat ironic ca initial am avut un program strans in seara asta. Dar nu mai este cazul, referindu-se decizia regelui Iordaniei de a-si anula vizita in Romania.

Klaus Iohannis, atac la adresa Vioricai Dancila: Premierul a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba

Klaus Iohannis a lansat un atac drum la adresa Premierului. Presedintele sustine ca din cauza Vioricai Dancila, Regele Iordaniei s-a suparat .

KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba, aratand ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a simtit jignit de declaratiile acesteia si, de aceea, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )