Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

IOHANNIS, DUPA CONSULTARILE CU PARTIDELE: Toti au fost ingrijorati de situatia din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa consultarile cu partidele parlamentare pe tema situatiei din Justitie, ca toti cei prezenti s-au declarat ingrijorati de evolutia din zona justitiei si ca le-a spus ca acest asalt al PSD asupra justitiei trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor iar acesta este un referendum.

Klaus Iohannis, prima reactie, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Crimele nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Iohannis considera ca acesta reprezinta un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!.

Presedintele Iohannis incepe consultarile cu partidele pe tema situatiei din Justitie

- Presedintele Klaus Iohannis se consulta, joi, la Palatul Cotroceni cu reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si ai grupului minoritatilor nationale pe tema situatiei din Justitie. Consultarile vor incepe la.

Presedintele Iohannis incepe consultarile cu partidele pe tema situatiei din Justitie. PSD va trimite o delegatie formata din trei persoane

Klaus Iohannis incepe consultarile la Cotroceni pe tema referendumului. Consultarile vor incepe la ora 15:00, joi. Primii sunt liberalii, care vor avea la dispozitie o ora pentru a discuta cu.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare pe tema situatiei din justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. Din delegatia UDMR fac parte Kelemen Hunor, Cseke Attila, Ambrus Izabella, Csoma Botond. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al.

Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat despre situatia justitiei. Toti cei prezenti s-au aratat ingrijorati

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni,la finalul consultarilorpe tema situatiei din Justitie. Am avut consultari cu reprezentantii.

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Am foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca are foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele si ca i se pare ciudat sa refuzi o oferta la dialog cu presedintele Romaniei.

Klaus Iohannis se pregateste sa lanseze o noua carte. Ce titlu are aceasta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni pe Facebook ca urmeaza sa lanseze o noua carte. Acesta a postat o fotografie a copertii, impreuna cu mesajul in curand.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )