Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedintele Iohannis incepe consultarile cu partidele pe tema situatiei din Justitie. PSD va trimite o delegatie formata din trei persoane

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis incepe consultarile cu partidele pe tema situatiei din Justitie. PSD va trimite o delegatie formata din trei persoane

Klaus Iohannis incepe consultarile la Cotroceni pe tema referendumului. Consultarile vor incepe la ora 15:00, joi. Primii sunt liberalii, care vor avea la dispozitie o ora pentru a discuta cu. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis incepe consultarile cu partidele pe tema situatiei din Justitie

- Presedintele Klaus Iohannis se consulta, joi, la Palatul Cotroceni cu reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si ai grupului minoritatilor nationale pe tema situatiei din Justitie. Consultarile vor incepe la.

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare pe tema situatiei din justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. Din delegatia UDMR fac parte Kelemen Hunor, Cseke Attila, Ambrus Izabella, Csoma Botond. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al.

IOHANNIS, DUPA CONSULTARILE CU PARTIDELE: Toti au fost ingrijorati de situatia din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa consultarile cu partidele parlamentare pe tema situatiei din Justitie, ca toti cei prezenti s-au declarat ingrijorati de evolutia din zona justitiei si ca le-a spus ca acest asalt al PSD asupra justitiei trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor iar acesta este un referendum.

Iohannis incepe astazi discutiile cu partidele pe tema referendumului pe justitie / Dragnea si Tariceanu au anuntat ca nu vor merge

Presedintele Klaus Iohannis incepe joi discutiile cu partidele politice parlamentare, pe care le-a chemat la Cotroceni pentru consultari pe tema situatiei din justitie, in contextul referendumului din 26 mai, cand vor avea loc si alegeri europarlamentare. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au anuntat ca nu vor participa la consultari, liderul PSD anuntand totusi ca va trimite niste oameni de la partid.

UPDATE Iohannis a inceput consultarile cu partidele pe tema referendumului pe justitie / Dragnea si Tariceanu au anuntat ca nu vor merge

Presedintele Klaus Iohannis a inceput joi consultarile cu partidele politice parlamentare, in contextul referendumului pe tema justitiei, care va avea loc pe 26 mai, in ziua alegerilor europarlamentare. Prima delegatie primita la Cotroceni este cea a liberalilor, condusa de presedintele PNl, Ludovic Orban. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au anuntat ca nu vor participa la consultari.

Iohannis, dupa ce Dragnea si Tariceanu au spus ca nu merg la consultarile de la Cotroceni: Mi se pare de-a dreptul ciudat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca i se pare de-a dreptul ciudat faptul ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au refuzat invitatia la consultarile de la Palatul Cotroceni pe tema situatiei din Justitie.

TARICEANU, DESPRE CONSULTARILE DE LA COTROCENI: Presedintele deja a luat decizia privind organizarea referendumului

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, astazi, ca seful statului, Klaus Iohannis, organizeaza la Cotroceni consultari formale pe tema situatiei din Justitie, pentru ca decizia cu privire la organizarea unui referendum deja a luat-o.

PNL merge la consultarile de la Cotroceni. Sustinere totala pentru referendum

Mandatul PNL la consultarile de la Cotroceni pe tema situatiei din Justitie este de sustinere totala pentru referendumul national, a declarat, luni, presedintele liberalilor, Ludovic Orban. PNL va.

Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat despre situatia justitiei. Toti cei prezenti s-au aratat ingrijorati

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni,la finalul consultarilorpe tema situatiei din Justitie. Am avut consultari cu reprezentantii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )