Libnet.ro
UNICEF

11:00

Iohannis: Este pagubos pentru Romania sa ramanem in aceasta logica risipitoare, orientata exclusiv pe termen scurt

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Este pagubos pentru Romania sa ramanem in aceasta logica risipitoare, orientata exclusiv pe termen scurt

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un mesaj transmis la un eveniment al Federatiei Pro Agro, ca anul trecut, pe fondul politicilor axate aproape exclusiv pe stimularea intensa a consumului, Romania a inregistrat un deficit comercial total de 13 miliarde de euro si a apreciat ca este pagubos sa ramanem in aceasta logica risipitoare. continuă pe Adevărul

Ela Craciun este insarcinata pentru a treia oara. E cea mai mare implinire sufleteasca!

Primavara aduce vesti minunate pentru una din cele mai admirate vedete din TV. Ela Craciun, prezentatoare TV si cel mai cunoscut blogger de parenting din Romania, este insarcinata si va deveni, in toamna acestui an, mama pentru a treia oara.

Ela Craciun este insarcinata pentru a treia oara. Am visat ca tineam in brate un baietel!

Ela Craciun este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta mai are doi copii Alex si Alesia si acum este in culmea fericirii pentru ca va fi din nou mama. Sa fii mama si sa iti vezi copiii crescand.

Klaus Iohannis: Este imperioasa demisia doamnei Dancila pentru a face loc unor oameni competenti

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou luni demisia premierului Viorica Dancila intr-o declaratie de presa in care a criticat executia bugetara a PSD pe primul trimestru a anului, avertizand ca Romania.

Klaus Iohannis: Este imperioasa demisia doamnei Dancila pentru a face loc unor oameni competenti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou luni demisia premierului Viorica Dancila intr-o declaratie de presa in care a criticat executia bugetara a PSD pe primul trimestru a anului, avertizand ca Romania.

Klaus Iohannis, noi critici pentru clasa politica: Auzim, in Romania, voci care dau foarte usor vina pe Europa si pe Bruxelles pentru aproape orice (VIDEO)

Klaus Iohannis i-a criticat miercuri, in discursul pe care l-a sustinut la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei, pe politicienii care pun sub semnul intrebarii rolul si benficiile.

De-a viata ascunselea. Eli Laslean, despre Carmen Iohannis: Este o doamna pe care eu o respect foarte mult si o admir foarte mult

Eli Laslean a creat unele dintre tinutele lui carmen Iohannis. Creatoarea de moda a povestit la Antena 3 ca a fost o implinire a unui vis frumos ca a reusit sa lucreze cu prima doamna a Romaniei. Este o.

Emotiile Eurovision si-au spus cuvantul pentru Romania: Ce s-a intamplat la Lisabona

Eurovision 2018 debuteaza marti seara, la Lisabona, concursul fiind la cea de-a 63-a editie. Romania este reprezentata, in acest an, de trupa The Humans. Casele de pariuri au publicat si cotele, iar.

Scandal URIAS la MONDIALUL de Rugby! DECIZIE DRASTICA pentru ROMANIA

Romania poate pierde locul la Campionatul Mondial de Rugby din 2019, din cauza unui scandal imens care a izbucnit in urma cu 2 luni. Totul are loc dupa delegarea controversata a arbitrului roman Vlad Iordachescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )