Libnet.ro
UNICEF

20:30

Scandal URIAS la MONDIALUL de Rugby! DECIZIE DRASTICA pentru ROMANIA

B1 B1,
Scandal URIAS la MONDIALUL de Rugby! DECIZIE DRASTICA pentru ROMANIA

Romania poate pierde locul la Campionatul Mondial de Rugby din 2019, din cauza unui scandal imens care a izbucnit in urma cu 2 luni. Totul are loc dupa delegarea controversata a arbitrului roman Vlad Iordachescu. continuă pe B1

Scandal urias in Targu Jiu. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu vrea sa vanda cavoul familiei

Scandal urias. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu vrea sa vanda cavoul familiei din Targu Jiu, iar Primaria se opune. Cavoul din cimitir are o poveste lunga. A fost construit de un avocat cunoscut si donat.

SCANDAL urias la Romanii au talent: Juratii au declansat RAZBOIOUL

Un scandal de proportii a izbucnit la Romanii au talent, ca urmare a editiei de vineri, in cadrul careiaalegerea finalistilor a creat dificultatimajore pentru jurati. Pe locul doi in finala au.

Business report: Avertisment al Comisiei Europene pentru Romania. Efectul riscant al cresterilor salariale din sectorul public; UE vrea sa oblige producatorii sa plateasca despagubiri clientilor pentru produse cu dublu standard de calitate; Licitatii sub

36 de pozitii intr-un singur an: atat a pierdut Romania la capitolul simplificarii sistemului fiscal-contabil Afacerile din Romania se confrunta cu a 18-a cea mai mare complexitate a sistemelor contabile si fiscale din. MCSI: Capitalul social al Postei Romane a fost majorat cu o prima transa de 153 milioane de lei Statul roman a virat o prima transa in valoare de 153 milioane de lei in conturile Companiei Nationale Posta Romana.

Raport DEVASTATOR al GRECO pentru Romania: Lupta anticoruptie, afectata de initiativele parlamentarilor

Grupul de State impotriva Coruptiei GRECO) atrage atentia asupra faptului ca reformele adoptate de unele state pentru consolidarea prevenirii coruptiei risca sa fie deturnate. Acest lucru ar putea reprezenta.

Comisia Europeana prognozeaza DEZASTRUL pentru Romania: Deficitul bugetar va ajunge la 3,4% din PIB in 2018, in timp ce scumpirile vor continua

Dupa modificarile fiscale ale guvernarii PSD-ALDE care au bulversat intreg mediul economic, Comisia Europeana vine cu un avertisment sumbru. Forul comunitar estimeaza, in Prognoza de primavara, ca Romania va.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )