Libnet.ro
UNICEF

15:45

Iohannis a fost externat dupa interventia chirurgicala la umar

Adevărul Adevărul,
Iohannis a fost externat dupa interventia chirurgicala la umar

Presedintele Klaus Iohannis a parasit vineri dimineata Spitalul de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, unde, cu o zi in urma, a fost supus unei interventii chirurgicale artroscopice la umarul stang. Joi seara, reprezentantii unitatii medicale anuntau ca operatia a decurs fara probleme, iar seful statului urmeaza tratament antialgic, antiinflamator si antibioterapie cu spectru larg, incepand procedurile de recuperare fizica. continuă pe Adevărul

UPDATE Iohannis a fost externat din spital, dupa operatia la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat vineri de la Spitalul Militar, dupa ce a fost operat la umarul stang in cursul zilei de joi, informeaza Digi 24.

Klaus Iohannis a fost externat de la Spitalul Militar dupa operatia suferita la umar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat vineri dimineata de la Spitalul Militar din Capitala. Seful statului a suferit joi seara o interventie chirurgicala la umarul stang. Operatie care a decurs fara pr.

Klaus Iohannis, la spital: Cum a decurs interventia chirurgicala

Pe parcursul serii de joi, 26 octombrie, presedintele tarii noastre a fost operat la Spitalul Militar din capitala. Interventia chirurgicala suferia de Klaus Iohannis s-a desfasurat fara complicatii. Joi seara, Klaus Iohannis a fost internat la spitalul Militar Bucuresti pentru a suferi o interventie chirurgicala. Nu se stie daca operatia a fost planificata cu mult [] .

Klaus Iohannis a fost externat din spital. Presedintele a fost operat la umarul stang

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat, vineri, dupa ce joia suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme. Iohannis a fost internat la.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a fost externat

Presedintele Klaus Iohannis a parasit in aceasta dimineata Spitalul de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila unde, in urma cu o zi a fost supus unei interventii chirurgicale artroscopice la umarul stang.

UPDATE Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar/ Medicii spun ca a fost o interventie minim invaziva

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. Medicii de la spitalul Militar spun ca interventia a fost minim invaziva si a decurs fara probleme fiind voba de impingement conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta si leziune de tendon supraspinos.

Ministerul de Externe a fost evacuat dupa ce autoritatile au primit un pachet suspect. in colet se afla defapt un tensiometru

Cladirea Ministerului grec de Externe, aflata in centrul Atenei, a fost evacuata vineri, dupa ce autoritatile au primit un pachet suspect, au informat mai multe surse, citate de site-ul cotidianului.

Victima in urma Codului portocaliu de vant puternic. O femeie a fost ranita, dupa ce un copac a cazut peste ea

O femeie, in varsta de 76 de ani,din Craiova a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la spital, dupa ce a fost prinsa sub un copac doborat de vijelie. Potrivit reprezentantilor ISU Dolj, copacul a cazut peste.

Panica la metroul din Roma! Zeci de fani rusi au fost raniti, dupa partida dintre AS Roma si CSKA Moscova - VIDEO

Momente de panica in metroul din Roma, inainte de duelul din Champions League intre giallorossi si TSKA Moscova. Cateva zeci de suporteri rusi au suferit rani minore, dupa ce o scara rulanta s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )