Libnet.ro
UNICEF

14:00

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

UPDATE Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar/ Medicii spun ca a fost o interventie minim invaziva

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. Medicii de la spitalul Militar spun ca interventia a fost minim invaziva si a decurs fara probleme fiind voba de impingement conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta si leziune de tendon supraspinos.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar. Presedintele a suferit o interventie chirurgicala

Presedintele Klaus Iohannisa fost internat joi 25 octombrie a. c. , la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang. Interventia s-a.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stand, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stang, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

Klaus Iohannis a fost operat la umarul stang. Care e starea lui de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davilapentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se.

Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang.

Spitalul Militar, primele precizari despre starea de sanatate a presedintelui Iohannis: Ce tratament urmeaza dupa operatie

Medicii de la Spitalul Militar au transmit, joi seara, informatii despre interventia chirugicala la care a fost suspus presedintele Klaus Iohannis in cursul zilei. Astazi, 25 octombrie a. c. , presedintele.

Medicii Spitalului Militar dau detalii despre operatia suferita de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a suferit, joi, o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme, au anuntat, joi seara, reprezentantii Spitalului Urgenta Militar.

Mircea Badea, despre discursul lui Klaus Iohannis: Sunt oripilat. O serie de platitudini. Nimic nu a spus. Ce gandeste? in mod evident, nimic

Mircea Badea a analizat in termeni duri discursul lui Klaus Iohannis din Parlamentul European, fiind de parere ca acesta a fost laudat degeaba in spatiul public, pentru ca a fost lipsit de esenta si ca, de.

Cum a fost primit discursul lui Klaus Iohannis din Parlamentul European

Discursul de marti al presedintelui roman Klaus Iohannis privind viitorul Uniunii din cadrul plenului Parlamentului European a fost perceput drept unul proeuropean si care a pledat pentru integrare si unitate, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3158 seconds )