Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis a fost externat din spital. Presedintele a fost operat la umarul stang

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a fost externat din spital. Presedintele a fost operat la umarul stang

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat, vineri, dupa ce joia suferit o interventie minim invaziva artroscopica la umarul stang, iar operatia a decurs fara probleme. Iohannis a fost internat la. continuă pe Antena3

UPDATE Iohannis a fost externat din spital, dupa operatia la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat vineri de la Spitalul Militar, dupa ce a fost operat la umarul stang in cursul zilei de joi, informeaza Digi 24.

Iohannis a fost externat dupa interventia chirurgicala la umar

Presedintele Klaus Iohannis a parasit vineri dimineata Spitalul de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, unde, cu o zi in urma, a fost supus unei interventii chirurgicale artroscopice la umarul stang. Joi seara, reprezentantii unitatii medicale anuntau ca operatia a decurs fara probleme, iar seful statului urmeaza tratament antialgic, antiinflamator si antibioterapie cu spectru larg, incepand procedurile de recuperare fizica.

UPDATE Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar/ Medicii spun ca a fost o interventie minim invaziva

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala. Medicii de la spitalul Militar spun ca interventia a fost minim invaziva si a decurs fara probleme fiind voba de impingement conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta si leziune de tendon supraspinos.

Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Militar si operat la umar

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar si a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a fost externat de la Spitalul Militar dupa operatia suferita la umar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat vineri dimineata de la Spitalul Militar din Capitala. Seful statului a suferit joi seara o interventie chirurgicala la umarul stang. Operatie care a decurs fara pr.

Klaus Iohannis a fost externat

Presedintele Klaus Iohannis a parasit in aceasta dimineata Spitalul de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila unde, in urma cu o zi a fost supus unei interventii chirurgicale artroscopice la umarul stang.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stand, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

KLAUS IOHANNIS, INTERNAT SI OPERAT LA SPITALUL MILITAR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, joi, la Spitalul Militar. Seful statului a suferit o operatie la umarul stang, starea sa de sanatate fiind una buna, anunta Administratia.

Klaus Iohannis a fost operat la umarul stang. Care e starea lui de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davilapentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se.

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar; el este apt medical pentru indeplinirea atributiilor functiei

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang, interventia desfasurandu-se conform protocolului medical, cu rezultate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )