Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, intalnire cu subsecretarul pentru Afaceri Politice al SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis, intalnire cu subsecretarul pentru Afaceri Politice al SUA

Presedintele Klaus Iohannis, l-a primit astazi pe David Hale, subsecretarul de stat pentru afaceri politice in Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, cu ocazia vizitei pe care acesta o efectueaza in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, intalnire cu subsecretarul pentru Afaceri Politice al SUA; oficialul american a subliniat importanta ca Romania sa ramana un aliat predictibil

Presedintele Klaus Iohannis, l-a primit, joi, pe David Hale, subsecretarul de stat pentru afaceri politice in Departamentul de Stat al SUA, cu ocazia vizitei pe care acesta o efectueaza in Romania. Klaus Iohannis a reiterat angajamentul Romaniei pentru aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA, in timp ce oficialul american a subliniat importanta ca Romania sa ramana un aliat predictibil.

Secretarul de stat adjunct pentru Afaceri Politice al Departamentului de Stat al SUA: I-am transmis lui Iohannis ingrijorarile noastre

Secretarul de stat adjunct pentru Afaceri Politice al Departamentului de Stat al SUA, David Hale, a afirmat joi seara ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis si vicepremierului Ana Birchall ingrijorarile.

intrevedere intre Klaus Iohannis cu Subsecretarul de stat al Departamentului de Stat al SUA. Romania trebuie sa ramana un aliat predictibil, care RESPECTA valorile democratice si STATUL DE DREPT

Joi, presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu David Hale, Subsecretarul de stat pentru afaceri politice al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, se arata intr-un comunicat de presa al.

MINISTRUL FRANCEZ PENTRU AFACERI EUROPENE: Romania este pregatita sa asigure presedintia Consiliului

Nathalie Loiseau, ministrul francez pentru Afaceri Europene, s-a intalnit astazi cu prim-ministrul roman, Viorica Dancila, cu care a discutat despre statul de drept si evolutiile judiciare din Romania.

GEORGE CIAMBA, MINISTRUL DELEGAT PENTRU AFACERI EUROPENE: Alegerile europarlamentare - fara dezinformari si fara atacuri cibernetice

Peste 230 de dosare vor fi gestionate de tara noastra pe perioada in care va detine presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Cimaba, a sustinut, ieri, o conferinta de presa in care a prezentat prioritatile pe care tara noastra le are in fruntea Consiliului UE pana la 1 iulie 2019.

Iohannis, intalnire la Cotroceni cu Juncker si oficialii europeni. Ce subiecte vor fi abordate

Presedintele Klaus Iohannis ii va primi vineri, la Palatul Cotroceni, pe membrii Comisiei Europene Colegiul Comisarilor). Cu acest prilej, seful statului va avea o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele.

Klaus Iohannis, intalnire cu Juncker si comisari europeni. Mesajul presedintelui Romaniei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, ii va primi, vineri 11 ianuarie a. c. , la Palatul Cotroceni, pe membrii Comisiei Europene Colegiul Comisarilor). Cu acest prilej, Presedintele Romaniei va avea o.

Trump a pledat in fata natiunii pentru zidul dintre SUA si Mexic: Cat sange american mai trebuie varsat?; infractiunile comise de imigranti - vina democratilor (VIDEO)

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, s-a adresat, miercuri dimineata, natiunii printr-un discurs televizat in direct de la Casa Alba, relateaza stirileprotv. ro. Cel mai important om din.

Dancila insista si-i trimite lui Iohannis aceleasi nume pentru Dezvoltare si Transporturi: Vasilescu si Draghici. Cele doua propuneri respecta toate conditiile legale

Premierul Viorica Dancila i-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care reitereaza cele doua propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Premierul sustine ca acestea respecta toate prevederile legale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )