Libnet.ro
UNICEF

20:15

MINISTRUL FRANCEZ PENTRU AFACERI EUROPENE: Romania este pregatita sa asigure presedintia Consiliului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL FRANCEZ PENTRU AFACERI EUROPENE: Romania este pregatita sa asigure presedintia Consiliului

Nathalie Loiseau, ministrul francez pentru Afaceri Europene, s-a intalnit astazi cu prim-ministrul roman, Viorica Dancila, cu care a discutat despre statul de drept si evolutiile judiciare din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

GEORGE CIAMBA, MINISTRUL DELEGAT PENTRU AFACERI EUROPENE: Alegerile europarlamentare - fara dezinformari si fara atacuri cibernetice

Peste 230 de dosare vor fi gestionate de tara noastra pe perioada in care va detine presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Cimaba, a sustinut, ieri, o conferinta de presa in care a prezentat prioritatile pe care tara noastra le are in fruntea Consiliului UE pana la 1 iulie 2019.

Mesajul unui ministru francez pentru tara noastra: incurajam Romania sa aiba un dialog foarte aprofundat cu CE

Ministrul francez pentru Afaceri Europene, Nathalie Loiseau, a declarat joi ca a discutat cu premierul Viorica Dancila despre ingrijorarile unor institutii, intre care Comisia Europeana, Comisia de la.

CIAMBA, DESPRE BREXIT: Actiunea noastra, in cazul cel mai nefericit, sa fie pregatita

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a declarat, astazi, ca Romania este pregatita, in presedintia Consiliului Uniunii Europene, si pentru o varianta de Brexit fara acord.

Romania prezinta la Bruxelles prioritatile Presedintiei Consiliului UE

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, va prezida marti, la Bruxelles, prima reuniune a Consiliului Afaceri Generale sub egida Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, unul dintre.

Romania prezinta astazi, la Bruxelles, prioritatile Presedintiei Consiliului UE

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, va prezida marti, la Bruxelles, prima reuniune a Consiliului Afaceri Generale CAG) sub egida Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Partea romana va prezenta prioritatile privind Presedintia Consiliului UE si stadiul discutiilor privind cadrul financiar multianual.

Rusia este pregatita sa discute cu SUA despre Tratatul INF! Celebra intelegere a contribuit la incheierea Razboiului Rece si are o miza uriasa pentru Europa

Rusia este pregatita pentru o runda de consultari cu Statele Unite ale Americii despre Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare, la nivel diplomatic si militar, potrivit declaratiilor facute de ministrul ad.

Iohannis, intalnire cu subsecretarul pentru Afaceri Politice al SUA

Presedintele Klaus Iohannis, l-a primit astazi pe David Hale, subsecretarul de stat pentru afaceri politice in Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, cu ocazia vizitei pe care acesta o efectueaza in Romania.

Secretarul de stat adjunct pentru Afaceri Politice al Departamentului de Stat al SUA: I-am transmis lui Iohannis ingrijorarile noastre

Secretarul de stat adjunct pentru Afaceri Politice al Departamentului de Stat al SUA, David Hale, a afirmat joi seara ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis si vicepremierului Ana Birchall ingrijorarile.

Ciamba, despre Brexit: Va fi important ca actiunea noastra sa fie bine pregatita si pentru cazul cel mai nefericit

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a declarat, luni, ca Romania este pregatita, in calitate de presedintie a Consiliului Uniunii Europene, si pentru o varianta de Brexit fara acord.

Ministrul Ciamba il contrazice pe Liviu Dragnea

Ministrul pentru Afaceri Europene il contrazice pe Liviu Dragnea in legatura cu cine ar trebui sa reprezinte Romania la nivel european. George Ciamba nu sustine punctul de vedere al sefului PSD, care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )