Libnet.ro
UNICEF

08:32

Iohannis, lovitura DURA pentru Dragnea: Planurile din Brazilia ale sefului PSD, spulberate

B1 B1,
Iohannis, lovitura DURA pentru Dragnea: Planurile din Brazilia ale sefului PSD, spulberate

Klaus Iohannis ii da o lovitura dura lui Liviu Dragnea. Presedintele a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Tratatului dintre Romania si Republica Federativa a Braziliei privind. continuă pe B1

SFARSITUL motoarelor DIESEL, tot mai aproape! O noua lovitura CRUNTA pentru SOFERI: Masinile interzise in MARILE ORASE EUROPENE

O noua lovitura este data pentru piata auto din Germania, unde justitia a interzis circulatia masinilor diesel in al doilea cel mai mare oras din aceasta tara. incepand cu data de 31 mai, Hamburg va.

Lovitura CUMPLITA pentru DNA! Fost sef al Politiei Rutiere, achitat in dosarul de luare de mita

Lovitura momentului pentru DNA! Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a fost achitat de Tribunalul Bucuresti in dosarul in care a fost acuzat ca a primit un miel, doi curcani si cinci pastravi de la un.

Premierul japonez: Summitul Trump-Kim, indispensabil pentru rezolvarea crizei din Peninsula Coreea

Premierul japonez Shinzo Abe sustine ca intalnirea dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-Un este indispensabila pentru rezolvarea problemelor din Peninsula Coreea si a.

Eugen Teodorovici, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sa se pozitioneze fata de ceea ce se intampla in justitie

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici i-a dat o replica dura presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului le-a cerut guvernantilor sa spuna clar daca exista bani pentru plata pensiilor si salariilor.

Klaus Iohannis, replica dura in scandalul pensiilor: Ce aveti de gand cu Pilonul II? Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, marti, un nou atac la adresa actualei guvenari. El a vorbit,intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre doua teme importante: fondurile.

LOVITURA CUMPLITA pentru cea mai iNDRAGITA vedeta de la PRO TV ! A ajuns in fata JUDECATORILOR! Ce se intampla cu emisiunea... (FOTO)

Actorul Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinti, a ajuns in fata instantei, impreuna cu sotia sa. Cei doi au dat in judecata o banca, intr-un caz de dare in.

Ponta, avertisment pentru Dragnea: in momentul in care va iesi din sediul PSD, i se va deschide usa inchisorii

Victor Ponta il avertizeaza pe Liviu Dragnea despre ziua cand va ajunge la inchisoare. Stie ca in momentul in care va iesi din sediul PSD, i se va deschide usa inchisorii. Foloseste partidul,.

Dragnea pleaca din tara chiar in ziua in care isi afla sentinta. DNA cere 7 ani si jumatate de inchisoare pentru seful PSD

Magistratii Curtii Supreme se vor pronunta pe 29 mai in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Chiar in aceasta zi, insa, Liviu Dragnea, vizat in dosar, se va afla intr-o vizita.

Iohannis, replica scurta pentru Teodorovici, care a spus ca presedintele nu are atributii sa ntrebe daca sunt bani de salarii si pensii: Iata ca sunt n masura

Klaus Iohannis i-a dat o replica lapidara ministrului finantelor, Eugen Teodorovici, care a spus miercuri seara ca presedintele nu are in atributii sa intrebe dacaa sunt bani de pensii si salarii.

HOROSCOP chinezesc saptamanal 28 mai 3 iunie 2018. Mesaj nou pentru fiecare zodie din intelepciunea chinezeasca!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 28 mai 3 iunie 2018, saptamana urmatoare in 2018, Anul Chinezesc guvernat deCainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )