Libnet.ro
UNICEF

23:15

Iohannis, replica scurta pentru Teodorovici, care a spus ca presedintele nu are atributii sa ntrebe daca sunt bani de salarii si pensii: Iata ca sunt n masura

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, replica scurta pentru Teodorovici, care a spus ca presedintele nu are atributii sa ntrebe daca sunt bani de salarii si pensii: Iata ca sunt n masura

Klaus Iohannis i-a dat o replica lapidara ministrului finantelor, Eugen Teodorovici, care a spus miercuri seara ca presedintele nu are in atributii sa intrebe dacaa sunt bani de pensii si salarii. continuă pe Hotnews

Un sofer din Capitala, replica naucitoare pentru un politist care l-a oprit in trafic: Nu trebuia sa fiti aici. Mi-a spus.

Un sofer oprit duminica seara de un politist in Capitala a avut o replica incredibila pentru omul legii. -Dar nu trebuia sa fiti aici! - De ce? -Gabriela mi-a zis ca sunteti pe strada cealalta! .

Mircea Badea, mesaj pentru reporterul care a vrut sa-l scoata din incurcatura pe presedinte

Mircea Badea are un mesaj pentru reporterul care a vrut sa-l scoata din incurcatura pe presedintele Iohannis. As vrea sa adresez un gand optimist. As vrea ca reporterita care azi a pus imediat o alta.

Peste 1.000 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Peste 1. 000 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Cele mai multe joburi sunt in Germania, Austria si Olanda.

Eugen Teodorovici, o noua replica taioasa pentru seful statului: Trebuie sa fie clar. Iohannis e obligat sa ia atitudine pe tema justitiei, nu sa dea mesaje care incita

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, continua sa-l atace pe presedintele Klaus Iohannis. Teodorovici il acuza pe seful statului ca prin mesajele transmise da semnale negative in piata, spunand.

Eugen Teodorovici, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sa se pozitioneze fata de ceea ce se intampla in justitie

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici i-a dat o replica dura presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului le-a cerut guvernantilor sa spuna clar daca exista bani pentru plata pensiilor si salariilor.

Klaus Iohannis, replica dura in scandalul pensiilor: Ce aveti de gand cu Pilonul II? Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, marti, un nou atac la adresa actualei guvenari. El a vorbit,intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre doua teme importante: fondurile.

Donald Trump i-ar fi dat Angelinei Jolie nota 7 pentru aspectul ei fizic. Despre cine a spus presedintele american ca merita nota 10 (FOTO)

Cunoscutul prezentator american de radio Howard Stern face dezvaluiri incendiare despre gusturile lui Donald Trump in ceea ce priveste femeile. Stern a afirmat ca, inainte de a deveni presedintele SUA,.

Anunt pentru soferii care vor sa circule prin centrul Capitalei! Ar putea fi nevoiti sa plateasca o taxa speciala

Soferii care vor sa circule prin centrul Capitalei ar putea fi nevoiti sa plateasca o taxa speciala. Anuntul a fost facut de City Managerul Capitalei, Sorin Chirita, fara sa precizeze, insa, care ar p.

Oficial: S-a introdus perioada de gratie la sanctiunile pentru cei care nu vor trece la casele de marcat cu jurnal electronic

Guvernul a aprobat joi ordonanta de urgenta care prevede acordarea unui termen de gratie de 3 luni in care nu se aplica sanctiunile prevazute de lege pentru nedotarea operatorilor economici cu aparate de marcat cu jurnal electronic, fara a modifica insa si termenele obligatorii de dotare, a informat Ministerul Finantelor intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Ministrul Muncii vine cu vesti bune pentru firmele care investesc in zonele cu somaj peste medie. Vor primi ajutor de stat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, joi, la Craiova, ca in perioada urmatoare firmele care vor investi in zonele cu o rata a somajului peste media pe tara, vor beneficia de ajutor de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )