Libnet.ro
UNICEF

21:30

Iohannis, mesaj pentru alegatorul roman: Hai la vot! Miza e clara: ori eu, ori PSD. Voteaza! (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, mesaj pentru alegatorul roman: Hai la vot! Miza e clara: ori eu, ori PSD. Voteaza! (VIDEO)

Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, printr-un mesaj video, sa-l voteze pe 24 noiembrie, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca vor sa scape de PSD. Hai la vot! Miza e clara: ori eu, ori. continuă pe B1

Cum incearca Dancila sa-i ia fata lui Iohannis. Lupta pentru mandatul de la Cotroceni devine tot mai acerba

Candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale din 2019 a facut un anunt de ultima ora, prin care ii va lua fata lui Klaus Iohannis. Si pentru Viorica Dancila lupta pentru Cotroceni pare sa fi devenit una tot mai acerba. De aceea, a decis sa isi anunte alegatorii, dar si pe membrii presei de la noi din .

Iohannis, mesaj pentru romanii care nu vor sa vina la vot: Eroul alegerilor nu e candidatul, ci alegatorul cu stampila in mana. ii invit pe romani sa devina campioni la turul 2! (VIDEO)

Eroul alegerilor nu este candidatul, ci alegatorul cu stampila in mana, a declarat Klaus Iohannis, marti seara, in cadrul unei dezbateri organizate la BCU. Candidatul PNL la prezidentiale i-a indemnat pe.

Klaus Iohannis, mesaj special pentru diaspora, in dialogul de la BCU: Ce le-a transmis presedintele in functie romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj special, marti, la dialogul electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, pentru romanii din diaspora, care au stabilit un nou record de participare la.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

Klaus Iohannis: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie trebuie desfiintata. Se poate transforma prea usor in ceva cu care se poate incerca un control neconstitutional asupra magistratilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul dezbaterii, de la Biblioteca Centrala, raspunzand la o intrebare a jurnalistului B1 TV Silviu Manastire, ca isi mentine opinia privind desfiintarea Sectiei pentru.

Presedintele Klaus Iohannis, angajament pentru al doilea mandat: Sunt decis sa comunic mai mult si mai intens (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este decis sa comunice mai mult si mai intens cu romanii, in eventualitatea in care va obtine un al doilea mandat consecutiv la Palatul Cotroceni. in mod natural un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )