Libnet.ro
UNICEF

15:45

Presedintele Klaus Iohannis, angajament pentru al doilea mandat: Sunt decis sa comunic mai mult si mai intens (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, angajament pentru al doilea mandat: Sunt decis sa comunic mai mult si mai intens (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este decis sa comunice mai mult si mai intens cu romanii, in eventualitatea in care va obtine un al doilea mandat consecutiv la Palatul Cotroceni. in mod natural un. continuă pe B1

Radu Tudor: Presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva 34 de generali SRI

Radu Tudor scrie, pe blog, ca presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva, in cei cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni, 34 de generali SRI, in contextul in care un punct esential in mandatul lui.

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

Presedintele Klaus Iohannis participa la o intalnire cu alegatorii din Bistrita-Nasaud

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bistrita, la o intalnire cu alegatorii din judetul Bistrita-Nasaud, la care sunt asteptate aproximativ 2. 000 de persoane.

Presedintele Klaus Iohannis a explicat de ce a acceptat instalarea Vioricai Dancila la Palatul Victoria, in 2018: PSD a dispus nu numai de o majoritate, ci de o larga majoritate la vremea respectiva (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, marti, la dialogul electoral de la BCU, ca a numit-o pe Viorica Dancila in functia de premier, desi PSD isi daramase deja de doua ori propriile cabinete, pentru ca so.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea de aprobare a OUG 602019 privind reglementarea unor masuri in sistemul energetic national

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea pentru aprobarea OUG nr. 602019 privind reglementarea unor masuri pentru stingerea unor obligatii fiscale si bugetare, precum si unele masuri referitoare la.

Presedintele Klaus Iohannis: Fara mine, statul de drept din Romania s-ar fi rupt. Am reusit sa anulez 70% din masurile PSD, care ar fi compromis Legile justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, in dialogul cu jurnalistii si politologii prezenti la BCU, ca fara prezenta sa la Cotroceni, statul de drept din Romania s-ar fi rupt, si a.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Klaus Iohannis si-a prezentat obiectivele pentru al doilea mandat: Ma voi implica total. Lucrurile arata bine, avem solutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat cu ocazia evenimentului de campanie organizat marti alaturi de jurnalisti si politologi obiective sale pentru al doilea mandat de presedinte si a dat asigurari ca.

CTP refuza invitatia la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a anuntat ca refuza sa mearga la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis cu mai multi jurnalisti si analisti politici.

Klaus Iohannis: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie trebuie desfiintata. Se poate transforma prea usor in ceva cu care se poate incerca un control neconstitutional asupra magistratilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul dezbaterii, de la Biblioteca Centrala, raspunzand la o intrebare a jurnalistului B1 TV Silviu Manastire, ca isi mentine opinia privind desfiintarea Sectiei pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )