Libnet.ro
UNICEF

16:31

Iohannis, mesaj pentru prefectii din Romania: Comunicati masurile, comunicati ce se intampla, dar sa nu deveniti sursa de stiri panicarde (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, mesaj pentru prefectii din Romania: Comunicati masurile, comunicati ce se intampla, dar sa nu deveniti sursa de stiri panicarde (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut apel la prefectii din Romania sa comunice intotdeauna masurile si mai ales sa actioneze cu fermitate, dar sa nu genereze panica: Aceste masuri, care au fost stabilit. continuă pe B1

Aleksandr Lukasenko, mesaj pentru cetatenii din Belarus: COVID-19 este benefic pentru cineva. Acum putem vedea deja pentru cine. Vom supravietui si ne vom pastra suveranitatea

Alexander Lukashenko, liderul Belarusului, a afirmat ca noul coronavirus ar fi de fapt o criza generata in beneficiul cuiva, fiind necesar ca liderii de pe glob sa fie puternici pentru a-si pastra statul,.

Ludovic Orban, mesaj pentru prefecti: Masurile trebuie comunicate si explicate Primarii trebuie implicati in acest efort de a opri pandemia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a reamintit prefectilor, la inceputul sedintei de joi, faptul ca trebuie sa comunice masurile luate de catre autoritati, dar mai ales sa implice atuoritatile locale, precum.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata spatiilor logistice din Romania va consemna in 2020 un an cu o cerere record

Piata spatiilor logistice din Romania va consemna in 2020 un an cu o cerere record, volumul tranzactionat urmand a depasi pragul de 700. 000 de metri patrati, pe fondul dezvoltarii accelerate a comertului online si al pozitionarii Bucurestiului drept hub logistic regional pentru o serie de retaileri internationali, arata datele companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Clipe grele pentru Adriana Iliescu! Ce decizie radicala a luat cea mai batrana mama din Romania, dupa ce a ajuns intr-o situatie fara iesire

Adriana Iliescu a ajuns intr-o situatie fara iesire. Cea mai batrana mama din Romania a trebuit sa ia o decizie radicala pentru a supravietui. Ce se intampla acum cu fosta profesoara si Eliza? Adriana Iliescu, inglodata in datorii Adriana Iliescu este nevoita sa isi duca traiul la limita existentei. Conform Impact. ro, cea mai batrana mama .

in singurul judet din Romania unde rata de infectare a trecut de 7 nu mai exista niciun loc la ATI pentru adultii cu COVID-19

In spitalele din judetul Sibiu nu mai exista niciun loc liber la ATI pentru adultii infectati cu noul coronavirus, numai la Spitalul Clinic de Pediatrie mai fiind patru paturi libere la ATI pentru cazuri de copii cu COVID-19, in conditiile in care judetul a ajuns sa aiba rata de infectare cea mai mare din Romania, de peste 7 la mia de locuitori.

Problema Adelinei Pestritu, cel mai bun influencer din Romania. De ce se intampla sa nu intre in casa

Adelina Pestritu a marturisit tuturor care sunt problemele din ultima vreme. Ce greutati intampina celerul influencer si de ce ii este frica deseori ca nu poate sa intre in propria locuinta? Adelina Pestritu are mici probleme cu casa Invitata la emisiunea Vorbeste Lumea, Ade s-a filmat in direct pentru telespectatori din camera noua a Zenaidei.

Avertizare nowcasting. Cod galben de ceata in 13 judete din Romania. Vizibilitate redusa sub 200 de metri

Meteorologii ANM au emis in cursul diminetii de mati mai multe averitazir de tip cod galben de ceata, valabile pentru 13 judete din Romania. Conditiile meteo extreme vor determina vizibilitate redusa pana la.

Specia preistorica de pesti din Romania. Pericolul in care se afla din cauza oamenilor

Un peste ale carui prime semne de viata dateaza de acum 45 de milioane de ani este pe cale de disparitie din cauza barajelor de pe raul Arges si a nepasarii autoritatilor. Cateva zeci de exemplare inca mai pot fi gasite acum in judetul mentionat, insa nu se stie pentru cat timp. Specia preistorica pe .

Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Codul Rutier este cunoscut de catre toti soferii, dar putini sunt cei care cunosc acest truc prin care pot sa scape de la plata amenzilor. Astfel ca prescrierea amenzilor contraventionale, precum sunt si amenzile rutiere, este prevazuta in Codul de procedura fiscala. Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania Asadar, aceste amenzi, in .

Atentionare Nowcasting. Cod galben de ceata si vizibilitate sub 200 de metri in aceste judete din Romania

Meteorologii ANM au emis, pentru aceasta dimineata mai multe avertizari de tip cod galben, pentru anumite zone si judete din Romania. Atentionarile sunt valabile pana la ora 9. 00 si pana la ora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )