Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban, mesaj pentru prefecti: Masurile trebuie comunicate si explicate Primarii trebuie implicati in acest efort de a opri pandemia (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, mesaj pentru prefecti: Masurile trebuie comunicate si explicate Primarii trebuie implicati in acest efort de a opri pandemia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a reamintit prefectilor, la inceputul sedintei de joi, faptul ca trebuie sa comunice masurile luate de catre autoritati, dar mai ales sa implice atuoritatile locale, precum. continuă pe B1

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

Premierul Ludovic Orban, omagiu pentru Corneliu Coposu: Roadele curajului sau politic sunt prezente in toate aspectele luminoase ale Romaniei de astazi

Premierul Ludovic Orban a adus, miercuri, un omagiu in memoria lui Corneliu Coposu, la 25 de ani de la moartea acestuia. Seful Executivului a depus o coroana de flori la bustul statuar al lui Corneliu Coposu.

LUDOVIC ORBAN, CATRE PREFECTI: Nu aveti voie sa fiti obositi, trebuie sa fiti mobilizati la maxim

Premierul Ludovic Orban le-a transmis joi prefectilor cu nu au voie sa fie obositi si ca trebuie sa se mobilizeze la maxim in lupta pentru combaterea raspandirii coronavirusului. Seful Executivului a cerut prefectilor sa ii responsabilizeze pe primari, mai ales ca eu proaspat alesi, iar directiilor de sanatate publica le-a solicitat sa creasca capacitatea de efectuare a anchetelor epidemiologice, potrivit News.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: in aceste piete gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de detalii cu privire la inchiderea pietelor inchise, una dintre masurile care intra in vigoare in Romania, incepand de astazi. Sunt decizii care cu.

Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban. Cum a ras de Guvernul Romaniei

Marti, prezentatorul TV Mircea Badea a postat un mesaj pe pagina lui de socializare, in care face referire la sedinta de evaluare si prezentare a masurilor in privinta gestionarii pandemiei de coronavirus, organizata de Klaus Iohannis. Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban Presedintele Romaniei a anuntat ca, marti la .

Ludovic Orban: Romania, nepregatita cand a venit criza sanitara. Guvernele anterioare au primit avertismente din partea profesionistilor ca trebuie facute pregatiri pentru eventuale epidemii

Trebuie sa recunoastem ca aceasta criza sanitara a prins Romania intr-un moment in care nu era pregatita, a subliniat premierul Ludovic Orban, care sustine ca asta s-a intamplat in conditiile in.

Ludovic Orban a dezvaluit cine sunt cu adevarat raspandacii de virus. De cine trebuie sa ne ferim

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre modul in care infectia cu COVID-19 se raspandeste intre tineri. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la modul in care elevii ajung sa se infecteze si sa transmita mai departe. Potrivit premierului, aceasta categorie de persoane nu iau COVID-19 de la scoala. Cum .

Ludovic Orban, amendat de Tribunalul Cluj. Fiecare zi de intarziere il va costa 20% din salariul minim brut

Premierul Ludovic Orban a fost amendat de Tribunalul Cluj pentru ca nu a pus in aplicare o sentinta judecatoreasca prin care un subprefect demis trebuie repus in functie.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: incercam sa intensificam prezenta fortelor de ordine si sa asiguram cresterea gradului de conformare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a constatat, in ultima vreme, ca tot mai multi romani respecta regulile anticoronavirus. Totusi, pentru ca trebuie crescut gradul de conformare, va fi suplimentat numarul de.

Ludovic Orban, in Parlament: Credeti ca daca am fi avut bani, n-am fi crescut pensiile cu 40% in an electoral? Ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, ati alungat romanii din tara (VIDEO)

Despre ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca doar PNL, a subliniat premierul Ludovic Orban, luni, in Parlament, cand a facut mai multe precizari cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )