Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis si Orban, la slujba oficiata de Patriarhul Daniel in memoria eroilor Revolutiei

Hotnews Hotnews,
 Iohannis si Orban, la slujba oficiata de Patriarhul Daniel in memoria eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au participat duminica la slujba de pomenire a eroilor Revolutiei din decembrie 1989 de la Catedrala Patriarhala. continuă pe Hotnews

Concertul de 100.000 de euro in memoria eroilor Revolutiei, anulat cu scandal. Evenimentul era organizat de institutul lui Iliescu

Concertul care urma sa fie organizat duminica, 22 decembrie, in memoria eroilor Revolutiei din 1989, a fost anulat, dupa ce mai multi artisti au renuntat sa mai participe la acest eveniment.

Mars in 22 decembrie, la Bucuresti, in memoria eroilor Revolutiei. Rude ale persoanelor ucise vor lua si ele parte la comemorare

Mai multe organizatii neguvernamentale si comunitati online, inclusiv cele implicate in protestele ultimilor ani, anunta ca vor organiza un mars, pe 22 Decembrie, in memoria eroilor ucisi in timpul.

Mars pe 22 Decembrie, la Bucuresti, in memoria eroilor revolutiei Vor participa rude ale celor ucisi

Mai multe organizatii neguvernamentale si comunitati online, inclusiv cele implicate in protestele ultimilor ani, anunta ca vor organiza un mars, pe 22 Decembrie, in memoria eroilor ucisi in timpul Revolutiei din 1989.

Noul ambasador al SUA s-a intalnit cu Patriarhul Daniel (FOTO)

Noul ambasador al SUA la Bucuresti,Adrian Zuckerman, s-a intalnit, joi, cu Patriarhul Daniel, la Resedinta patriarhala, Zuckerman, roman la origine,a subliniat faptul ca se bucura foarte mult de o.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989.

Klaus Iohannis depune juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni. Patriarhul Daniel va binecuvanta investitura

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat, sambata, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.

USR: Afirmatia lui Ion Iliescu de a inceta sa cautam vinovatii Revolutiei este o jignire care intineaza memoria eroilor

USR considera ca afirmatia lui Ion Iliescu, fost presedinte care cere incetarea cautarii de vinovati ai crimelor Revolutiei, este o jignire la adresa memoriei eroilor.

Manifestari in memoria eroilor Revolutiei din Decembrie 1989

Garnizoana Drobeta Turnu Severin a organizat, duminica, manifestari dedicate Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii. Evenimentul s-a desfasurat, cu incepere de la ora 10:00, la Monumentul Eroilor Revolutiei din fata Casei Tineretului, printr-un ceremonial militar religios.

Peste 40 de platani au fost plantati in Braila, in memoria eroilor martiri cazuti in Revolutia din 1989

O actiune de plantare a 46 de platani, in memoria celor 46 de eroi martiri cazuti la Braila in Revolutia din 1989, a avut loc vineri, in Parcul Monument din municipiul Braila, transmite Agerpres. Aceasta.

Iohannis: Orban va ramane premier mult si bine Scenariul anticipatelor - 50% realist

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Ludovic Orban va ramane premier chiar si in cazul unor alegeri anticipate, care, apreciaza seful statului, au o probabilitate de 50%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )