Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul ambasador al SUA s-a intalnit cu Patriarhul Daniel (FOTO)

B1 B1,
Noul ambasador al SUA s-a intalnit cu Patriarhul Daniel (FOTO)

Noul ambasador al SUA la Bucuresti,Adrian Zuckerman, s-a intalnit, joi, cu Patriarhul Daniel, la Resedinta patriarhala, Zuckerman, roman la origine,a subliniat faptul ca se bucura foarte mult de o. continuă pe B1

Noul ambasador SUA la Bucuresti, in limba romana: N-am crezut in viata mea ca Romania va ajunge o democratie cum este acum

Noul ambasador american la Bucuresti, Adrian Zuckerman, nascut in Romania, a tinut joi seara un scurt discurs in limba romana si a marturisit ca nu credea ca tara noastra va scapa de comunism si ca va ajunge o democratie.

Noul ambasador al SUA in Romania a inmanat scrisorile de acreditare presedintelui Iohannis: Romanii nu au prieteni mai buni decat americanii

Noul Ambasador al SUA in Romania, Adrian Zuckerman, a inmanat scrisorile de acreditare presedintelui Klaus Iohannis in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Cotroceni, a anuntat marti ambasada SUA, Zuckerman spunandu-i presedintelui Iohannis ca romanii nu au prieteni mai buni decat americanii.

Noul ambasador al SUA la Bucuresti: Multi nu inteleg cat de devastator a fost comunismul in Romania

Adrian Zuckerman, noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, are radacini romanesti emigrand din tara impreuna cu parintii in anii 60.

Noul ambasador al SUA la Bucuresti, un roman emigrat la varsta de 10 ani, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare. Aceasta este ultima etapa procedurala. Zuckerman, avocat de profesie, a emigrat din Romania cand avea 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe Adrian Zuckerman, noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti. Dupa amiaza, Zuckerman se va intalni si cu premierul Ludovic Orban. De.

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA in tara noastra

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti a fost primit, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, caruia i-a inmanat scrisorile de acreditare.

Patriarhul Daniel isi sarbatoreste ziua onomastica Sute de credinciosi, prezenti la Liturghie. La Catedrala patriarhala e si fostul principe Nicolae (VIDEO, FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Patriarhul Daniel isi sarbatoreste marti ziua onomastica. in zi de praznuire a Sfantului Proroc Daniel, Preafericitul are un program special. De dimineata, acesta savarseste.

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Adrian Zuckerman isi va prelua, oficial, marti, mandatul de ambasador al SUA la Bucuresti. Diplomatul va fi primit marti, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis, pentru prezentarea.

Primul interviu cu Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti

Fara stabilitate si stat de drept nu exista evolutie, iar Statele Unite ale Americii isi doresc o Ro.

Noul ambasador al SUA Adrian Zuckerman, primit de Klaus Iohannis. Cine este diplomatul american

Noul ambasador american la Bucuresti, Adrian Zuckerman, isi va prelua oficial mandatul marti cand va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, pentru prezentarea scrisorilor de acreditare. Aceasta este ultima etapa procedurala. Zuckerman, avocat de profesie, a emigrat din Romania cand avea 10 ani si vorbeste fluent limba romana.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )