Libnet.ro
UNICEF

21:30

Iohannis, prima reactie privind anchetarea lui Kovesi: Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor nu trebuie sub nicio forma sa fie un instrument politic de ancheta si intimidare

B1 B1,
Iohannis, prima reactie privind anchetarea lui Kovesi: Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor nu trebuie sub nicio forma sa fie un instrument politic de ancheta si intimidare

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa citarea Laurei Codruta Kovesi la sectia speciala de anchetare a magistratilor pentru vineri in calitate de suspect privind infractiunea de abuz in. continuă pe B1

Iohannis, prima reactie privind anchetarea lui Kovesi: Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor nu trebuie sub nicio forma sa fie un instrument politic de intimidare

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa citarea Laurei Codruta Kovesi la sectia speciala de anchetare a magistratilor pentru vineri in calitate de suspect privind infractiunea de abuz in.

Adina Florea, prima reactie legata de anchetarea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul-sef al DNA, Adina Florea, a avut prima reactie despre acest caz. La iesirea de la Parchetul General, .

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu am nicio legatura cu anchetarea Laurei Kovesi (VIDEO)

Tudorel Toader are, joi, o prima reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub acuzare in dosarul extradarii lui Nicolae Popa. Ministrul Justitiei sustine ca nu are nicio legatura cu dosarul.

PSD, prima reactie dupa ce Vasilescu a renuntat la postul e ministru: A reusit...! Multumim, Olguta!

PSD are o prima reactie dupa ce Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti seara ca, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, a decis sa renunte la functia de ministru al Dezvoltarii. PSD ii aduce un elogiu.

Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce fratele lui s-a aruncat de la etaj

EXCLUSIV! Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce fratele lui s-a aruncat de la etaj! Citeste mai mult.

Prima reactie a procurorului general privind dosarul deschis de Sectia speciala pe numele Laurei Kovesi

Sectia pentru anchetarea magistratilor din Parchetul General va da maine mai multe informatii despre dosarul vizand-o pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, iar alti magistrati trebuie sa se abtina de la comentarii pe aceasta tema, conform legii, a declarat, pentru HotNews. ro, procurorul general Augustin Lazar.

Iohannis, reactie la cazul Kovesi:Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor nu trebuie sa fie un instrument politic de ancheta si intimidare

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Sectia de anchetare a magistratilor nu trebuie sa fie un instrument politic de ancheta si intimidare. Reactia presedintelui vine in contextul in care Laura Codruta Kovesi a fost chemata la audieri chiar in ziua in care va pleca la Bruxelles, unde va fi intervievata pentru functia de procuror-sef european.

Ministrul Justitiei: Nu am nicio legatura cu anchetarea Laurei Kovesi de catre Sectia speciala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu are nicio legatura cu dosarul deschis pe numele Laurei Coduta Kovesi de catre Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor. El a comentat astfel, pentru HotNews. ro, afirmatiile fostei sefe a DNA, care spune ca acest dosar este o razbunare pentru demersul pe care l-a facut la CEDO dupa revocarea din functie.

Sectia de investigare a magistratilor, comunicat de ultima ora privind dosarul lui Kovesi

Sectia de investigare a magistratilor a dat publicitatii joi un comunicat de presa ca reactie la afirmatiile din spatiul public in legatura cu deschiderea dosarului pe numele fostei sefe a DNA. Cu.

Cristian Preda: Anchetarea lui Kovesi este o ticalosie incredibila. Totul se va ntoarce mpotriva PSD-ALDE

Sectia care o ancheteaza pe Laura Codruta Kovesi a fost deja calificata drept un instrument politic de catre Comisia Europeana, declara la RFI eurodeputatul PPE Cristian Preda, membru al partidului PLUS. Preda mai spune ca, in opinia sa, aceste actiuni orchestrate de actuala putere, in frunte cu ministrul justitiei, menite sa blocheze numirea lui Kovesi la sefia parchetului european vor avea un efect invers decat cel dorit de PSD-ALDE si se va intoarce impotriva majoritatii parlamentare.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )