Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iohannis promite un bonus de 500 de euro lunar medicilor care ingrijesc pacienti cu COVID-19

România Liberă România Liberă,
Iohannis promite un bonus de 500 de euro lunar medicilor care ingrijesc pacienti cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca a solicitat Executivului sa identifice fonduri europen. continuă pe România Liberă

Iohannis cere mai multi bani pentru medici: Bonus de 500 de euro pentru personalul medical care lucreaza cu pacienti cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cerut Guvernului sa identifice fonduri europene pentru a da un bonus de 500 de euro personalului medical care lucreaza cu pacienti cu coronavirus.

Doctorii si personalul medical care lucreaza cu pacienti Covid-19 ar putea primi un bonus lunar de 500 de euro UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca a cerut Guvernului sa identifice fonduri europene pentru a putea plati un bonus lunar de 500 de euro pentru doctorii si personalul medical care lucreaza cu pacienti Covid-19.

Recunostinta sau solutie de panica? Iohannis le promite 500 de euro medicilor

E o perioada in care multi medici din tara se plang ca n-au echipamentele necesare pentru a-i trata pe pacienti. Unii dintre ei ameninta cu demisia, altii au facut-o deja. in acest.

PSD, proiect de lege: Pensii pentru familiile medicilor care mor de coronavirus

Liviu Pop a anuntat un proiect sustinut de catre parlamentarii social-democrati, prin care familiile medicilor care mor de coronavirus, ca urmare a infectarii in eforturile din aceasta perioada, vor primi pensie de urmas.

Bonus de 500euro pentru pesonalul medical din tara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus

Tot personalul medical din tara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus va primi un bonus lunar in valoare de 500 de euro. Decizia a fost luata, astazi, in cadrul unei videoconferinte la care au participat presedintele Iohannis si premierul Ludovic Orban.

Iohannis propune bonus de 500 de euro pe luna pentru cadrele medicale care ingrijesc pacientii bolnavi de coronavirus: Am solicitat Guvernului sa identifice fonduri europene

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, joi, Guvernului PNL sa identifice fondurile europene necesare, pentru ca medicii si restul personalului sanitar ce ingrijescpacientii bolnavi de coronavirus sa.

Proiect PSD: Pensie, scutiri de taxe si impozite si ajutor de inmormantare pentru urmasii medicilor care isi pierd viata in lupta impotriva COVID-19

Senatorii PSD au depus in Parlament un proiect de lege care acorda facilitati urmasilor personalului medical participant la actiuni medicale impotriva Covid - 19. Initiativa legislativa prevede pensie de urmas, asistenta medicala gratuita, scutire la plata impozitului pe teren si ajutor de inmormantare pentru copiii cadrelor medicale care mor in epidemia de coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )