Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis a promulgat legea care prevede ca parintii isi pot lua liber

România Liberă România Liberă,
Iohannis a promulgat legea care prevede ca parintii isi pot lua liber

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care prevede ca parintii isi pot lua zile liber. continuă pe România Liberă

Parintii isi pot lua zile libere pana la terminarea anului scolar - legea a fost promulgata de Iohannis

Parintii isi vor putea lua liber pentru supravegherea copiilor si pe perioada verii, pana la incheierea anului scolar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care prevede ca parintii isi pot lua zile libere si in perioada imediat urmatoare incetarii starii de urgenta.

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta. Intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta, adoptata miercuri de Parlament. Legea va intra in vigoare abia luni. Prin urmare, in timpul weekend-ului e permisa libertatea de miscare totala, pentru ca dreptul la libera circulatie nu poate fi ingradit decat prin lege. Terasele si mall-urile vor ramane inchise. Se vor deschide frizeriile si cabinetele stomatologice.

Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta Actul normativ intra in vigoare luni

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind starea de alerta, adoptata in urma cu doua zile de Parlament. Aceasta asigura cadrul pentru luarea masurilor in stare de alerta, inclusiv cuantumul amenzilor. Legea intra in vigoare luni, la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, aplicabile in timpul starii de alerta instituita joi seara pentru 30 de zile, care insa vor intra in vigoare la trei zile de la publicarea in Monitorul Oficial.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

CORONAVIRUS |Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind starea de alerta: Actul normativ cuprinde masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri dimineata, legea privind starea de alerta, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. Starea de urgenta instituita pe teritoriul.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat legea care interzice exportul de busteni in urmatorii 10 ani. Va intra in vigoare de anul viitor

Presedintele a promulgat, vineri, legea prin care se inteziceexportul de lemn in afara Uniunii Europene incepand cu anul viitor. Potrivit noii reglementari, dela1 ianuarie 2021se interzice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )