Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis a promulgat legea care te vizeaza direct daca mergi cu bicicleta

Playtech Playtech,
Iohannis a promulgat legea care te vizeaza direct daca mergi cu bicicleta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care-i vizeaza pe toti biciclistii din Romania. Un set de prevederi de care ar trebui sa stii pentru a fi sigur ca nu-ti iei amenzi. Seful. continuă pe Playtech

Scad sanctiunile pentru biciclisti. Amenzile minime se diminueaza de la 870 de lei la 290 de lei, dupa ce Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care prevede scaderea sanctiunilor pentru nerespectarea normelor privind circulatia bicicletelor pe drumurile publice.

Cod Rutier 2020. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea azi. Noi amenzi prevazute in lege

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea Codului Rutier, care prevede amenzi mai mici pentru biciclistii care nu respecta regulile de circulatie. Sanctiunile nu vor mai fi incadrate in clasa a III-a de amenzi 870 1. 160 lei), ci in clasa a II-a 580 725 lei). Amenzile pentru cei care nu isi echipeaza corespunzator bicicletele .

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA FIA Pragurile la SIF-uri, pe cale sa devina istorie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea privind reglementarea fondurilor de investitii alternative FIA) cea care, printre altele, prevede eliminarea pragului de detinere la SIF-uri situat in prezent la 5%.

Trump a promulgat legea prin care sunt impuse sanctiuni companiilor implicate in Nord Stream 2

Presedintele american Donald Trump a promulgat vineri legea prin care sunt impuse sanctiuni companiilor si tarilor implicate in proiectul gazoductului Nord Stream 2, care va lega direct Rusia de Germania, relateaza presa internationala. , potrivit Mediafax.

Presedintele a promulgat legea privind indemnizatiile majorate

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat duminica decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 1051999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de catre regimurile instaurate in Romania cu incepere de la 6 septembrie 1940 pana la 6 martie 1945 din motive etnice PL-x 60728. 2019), potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )