Libnet.ro
UNICEF

18:45

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA FIA Pragurile la SIF-uri, pe cale sa devina istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA FIA Pragurile la SIF-uri, pe cale sa devina istorie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, Legea privind reglementarea fondurilor de investitii alternative FIA) cea care, printre altele, prevede eliminarea pragului de detinere la SIF-uri situat in prezent la 5%. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a promulgat Legea de abrogare a recursului compensatoriu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea privind abrogarea recursului compensatoriu. Legea a fost initiata de PNL si a fost comasata cu un proiect al USR.

Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020 asupra careia Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament.

Iohannis a promulgat legea de abrogare a recursului compensatoriu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea de abrogare a recursului compensatoriu, care a t.

Este oficial. Romania va mai cumpara 5 avioane de vanatoare F-16, dupa ce presedintele Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede cumpararea a cinci avioane de lupta F-16, in cadrul programului Avion multirol al Fortelor Aeriene, informeaza Administratia.

Iohannis a promulgat legea de anulare a recursului compensatoriu Cati detinuti au beneficiat de masura

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat abrogarea legii recursului compensatoriu, informeaza un comunicat transmis de Cotroceni.

Legea plafoanelor bugetare, pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020, informeaza Administratia Prezidentiala. Guvernul Ludovic.

Recursul compensatoriu, anulat de Klaus Iohannis. Ce se intampla cu detinutii care deja au fost eliberati

Legea 1692017 care modifica Legea 2542013 si care a introdus recursul compensatoriu a aparut ca urmare a unei incercari a Statului Roman de a-si indeplini obligatiile care ii revin din aderarea la Consiliul Europei si din ratificarea Conventiei europene a drepturilor omului, in acest caz fiind vorba de ratificarea facuta prin Legea nr.

Klaus Iohannis, declaratii de la Cotroceni. Presedinte a prezentat bilantul primului sau mandat

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a transmis, joi seara, mai multe mesaje catre romani, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni. Initial, administratia prezidentiala nu a anuntat temele pe care le-a abordat seful statului in cadrul declaratiei domniei sale. Va reamintim ca acesta a anulat in cursul zilei de joi, 19 decembrie, legea .

Klaus Iohannis a semnat pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru amanarea pensionarii anticipate a magistratilor pana in 2022, dupa ce, pe 11 decembrie, legea a fost votata de Senat in calitate de for decizional.

KLAUS IOHANNIS, LA FINALUL PRIMULUI MANDAT PREZIDENTIAL: Amnistia si gratierea, aceste prioritati zero pentru PSD, nu au fost obtinute

Ultimii cinci ani au fost cu provocari majore, dintre care cea mai grava a fost pericolul ca tara noastra sa iasa de pe traiectoria sa occidentala, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, ieri, cu prilejul prezentarii bilantului primului sau mandat in fruntea tarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )